Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından olan Erganispor'un Amatör Lig'e düşmesi ilçede ve yönetiminde büyük üzüntüye neden oldu.

16.05.2012 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından olan Erganispor'un Amatör Lig'e düşmesi ilçede ve yönetiminde büyük üzüntüye neden oldu.

Kulüp Basın Sözcüsü Ekrem Senvar, 120 bin nüfuslu ilçenin temsilcisi olan Erganispor'un küme düşmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Senvar, "Sezon başında yapılan yanlış transferler, stadımızın hazır olmaması, maçlarımızı Diyarbakır'da oynamamız, fazla teknik direktör değiştirilmesi takımımızın küme düşmesine neden oldu. Takımımız ligde oynadığı 36 maçta 26 mağlubiyet alarak 14 puanla küme düştü. Sezon boyunca 18 gol atarken, yediğimiz 74 golle en fazla gol yiyen takım olduk. Sezon başında göreve getirdiğimiz teknik direktör Şadan Kalkavan ile 9, daha sonra göreve getirdiğimiz teknik direktörler Recep Bayık ile 2, Özcan Gökçeoğlu ile 2 ve Mehmet Kanat ile 1 puan toplayıp 14 puanla küme düştük. Taraftarlarımızı büyük üzüntüye boğduk. Erganispor gelecek sezon için yeniden yapılanmalı, birlik ve beraberlik içerisinde tekrar 3. Lig'e yükselmenin hesaplarını yapmalıyız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement