Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ünyespor'da 3 Ünyeli futbolcunun takımdan ayrılarak başka kulüplerle anlaşması üzerine açıklama yapan Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, "Üç futbolcuyla imkanlar dahilinde anlaşmak istedik."

16.07.2013 17:27

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ünyespor'da 3 Ünyeli futbolcunun takımdan ayrılarak başka kulüplerle anlaşması üzerine açıklama yapan Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, "Üç futbolcuyla imkanlar dahilinde anlaşmak istedik. Ancak bu oyuncular burada mutlu olmadıklarını belirterek ayrılmak istediler" dedi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Ünyespor, yeni sezon hazırlıklarını Ünye'deki kendi tesislerinde sürdürüyor. 10 Temmuz'da başlayan hazırlıkların yanı sıra, transfer çalışmalarının da sürdüğü yeşil-beyazlı kulüpte anlaşma sağlanan 20 oyuncunun antrenmanlara devam ettiği öğrenildi.

Bolu'da yapılacak kampa kadar teknik direktör Cevdet Uzunköprü yönetiminde Ünye'de çalışmalarına devam edecek olan Ünyespor'da, hem iç hem de dış transferde hareketli günler yaşanıyor.

Dış transferde bugüne kadar 12 oyuncuya imza attıran, 4 oyuncu ya ise Çarşamba gününe kadar imza attırmayı planlayan Ünyespor, geçtiğimiz hafta yapılan seçmelerde 5 oyuncuyu takımla birlikte antrenmanlara çıkarıyor. Seçmelerden takıma dahil edilen oyuncuların durumu Bolu kampı sonrasında netlik kazanacak.

Ünyeli olan İbrahim Karayiğit, Yusuf Efil ve Samet Hasan Yıldıran'ın takımdan ayrılmasına da açıklık getiren Başkan Şahin, "Teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile anlaştıktan sonra hemen iç ve dış transferde görüşmelere başladık. Sözleşmesi devam eden İbrahim Karayiğit, kontenjana girdiği ve bir üst ligde oynayabileceğini belirterek izin istedi. Kendisi Orduspor'la prensip anlaşmasını yaptı. Yusuf Efil ise geçtiğimiz yıl bizim profesyonel yaptığımız bir oyuncu. Teklif ettiğimiz rakamın az olduğunu ve gitmek istediğini söyledi. Ayrıca Samet Hasan Yıldıran da aynı şekilde burada mutlu olmadığını ve gitmek istediğini söyledi. Biz kalmalarından yanaydık ama kendileri gitmek istedi, helalleştik ve ayrıldık" dedi.

Bu oyuncuların Ünyeli olduğunu ve Ünyespor Kulübü'nün kapılarının her zaman onlara açık olduğunu belirten Başkan Şahin, "İnşallah gittikleri kulüplerde bol kazanç sağlarlar, daha fazla para kazanırlar, sağlıklı bir şekilde futbollarını devam ettirirler" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement