Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Siirtspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Derincebelediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

04.09.2013 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Derincebelediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Geçen hafta kendi evinde saha ve seyirci avantajını iyi kullandıklarını belirten Siirtspor idarecisi M.Nezir Öztaş, galibiyet serisini Derincebelediyespor önünde de sürdürmek istediklerini söyledi. Öztaş, "İlk resmi maçımızda Siirtli gençlerle çıktığımız sahada alnımızın akıyla 3 puan alarak haftaya moralli girdik. Pazar günü Derincebelediyespor deplasmanına katılarak buradan da üç puan almanın hesaplarını yapıyoruz. Ahmet Erten yönetimindeki takımda Erhan Aydın, Tekin Akınay yardımcı antrenör olarak görevlendirildi. Takım kamp görmediğinden dolayı antrenman metotları uygulanarak orta düzeyli bir çalışma performansı sergileniyor. Bu hafta renklerimize bağladığımız İsmail Odabaşı, Resul Özge, Abdullah Çetin, Ahmet idmana katılarak Pazar günü oynayacağımız deplasman maçına çıkacaktır. Ayrıca santrafor ve orta saha mevkilerine de birer futbolcu arayışlarımızı devam ediyor" dedi.

Sporseverlere çağrıda bulunan Öztaş, oynanacak olan Siirtspor-Derincebelediyespor deplasman maçına takımlarını desteklemeye davet etti. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement