Yeni Diyarbakırspor'a 2 Bin Lira Para Cezası Verildi - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor'a 2 Bin Lira Para Cezası Verildi

Yeni Diyarbakırspor\'a 2 Bin Lira Para Cezası Verildi

PFDK, Denizli Belediye maçından sonra sahaya giren seyirci nedeniyle Yeni Diyarbakırspor'a 2 bin lira para cezası verdi.

25.10.2013 13:44  Güncelleme: 13:49

Denizli Belediye maçından sonra sahaya giren seyirci nedeniyle Yeni Diyarbakırspor'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) 2 bin lira para cezası verdi.

Geçen hafta oynanan ve 1-1 sona eren Yeni Diyarbakırspor - Denizli Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili PFDK'nın kararı belli oldu. Kurul, maçtan sonra sahaya giren bir kişi yüzünden kulübe 2 bin lira para cezası verdi. Kulübün olayı önlemeye yönelik iyi niyetli çabaları, bu kişi hakkında dava açması ve aynı zamanda kulübün daha önce bu gibi olaylarla anılmamasının, yeşil-kırmızılı kulüp olası saha kapatma ve seyircisiz oynama cezasından kurtuldu. Bundan sonra benzer olaylar yaşanması halinde saha kapatma başta olmak üzere ağır cezalar gelecek.

Öte yandan Yeni Diyarbakırspor, deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını tamamladı. Seyrantepe tesislerindeki haftanın son antrenmanına tüm futbolcular katılırken, teknik heyet çift kale maç yaptırarak pazar günkü mücadelenin taktiği üzerinde durdu. Bugün öğle saatlerinde İstanbul'a uçacak olan kafile, buradan da karayolu ile Kocaeli'nin Gölcük ilçesine geçip kampa girecek. Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmazken, geçen hafta bir yakınının kaza geçirmesi nedeniyle Denizli Belediyespor maçının kadrosuna alınmayan Mustafa Kuru'nun da Kocaeli kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor'a 2 Bin Lira Para Cezası Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement