Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Manavgatspor 4. hafta karşılaşmasında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek.

11.09.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Manavgatspor 4. hafta karşılaşmasında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Manavgat Evrenseki Stadı'nda 13 Eylül Pazar günü saat 16.30'da başlayacak karşılaşmayı Tolga Kadaz, Cemalettin Gündoğdular, Hakan Yavuz hakem üçlüsü yönetecek.

Manavgatspor ligin ilk 3 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve topladığı 4 puan ile 11. sırada yer alırken Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve topladığı 7 puan ile 4. sırada yer alıyor.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor takımının ligin güçlü ekiplerinden birisi olduğunun bilincinde olduklarını, oynadığı karşılaşmalarda bunu gösterdiğini belirten Manavgatspor Sportif Direktörü Kamil Atalay, "Rakibimize saygı duyuyoruz. Ne var ki bizim takımımız da hedefi olan bir takım. Ligin başından beri lisansların yetişmemesi, sakatlıklar ve kırmızı kartlar nedeniyle eksiklerimiz oldu. Kırmızı kart cezasını tamamlayan Anıl ve Muhammet'in yanı sıra sakatlıktan kurtulan ve Türkiye Kupası karşılaşmasında sonradan oyuna giren Tunahan'ın takıma katılmasıyla ameliyat olan ve sahalardan 6 ay uzak kalacak Deniz dışında eksiğimiz bulunmuyor. İdeal kadromuzla sahaya çıkacak ve Manavgatlı sporseverlere güzel bir futbolun yanında galibiyet hediye etmeyi hedefliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement