Süleymanoğlu "Biz Bu Gruptan Çıkarız" - Son Dakika
Spor

Süleymanoğlu "Biz Bu Gruptan Çıkarız"

Süleymanoğlu "Biz Bu Gruptan Çıkarız"

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, Şampiyonlar Ligi kuralarını ve grubu değerlendirerek gruptan çıkacaklarını belirtti.

30.06.2014 11:22  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, Şampiyonlar Ligi kuralarını ve grubu değerlendirerek gruptan çıkacaklarını belirtti.

Fransa'dan Tours, Belçika'dan Noliko ve İtalya'dan Perugia ile eşleştiklerini anımsatan Başkan Süleymanoğlu, "Rakiplerimiz herkes tarafından tanınan, güçlü voleybol ekollerinin temsilcileri. Fransa, Belçika ve İtalya zaten sporda çok ileri gitmiş ülkeler. Bu tür değerlendirmeler yaparken, rakip ülkelerle Türk sporunun mukayese edilmesi de lazım. Voleybolu bu total düzeyden ayırıp sadece voleybol takımlarını karşılaştırmak gerçekçi analizler yapmamızı engeller. Fakat, Halkbank ülke sporuna katkı sağlamak adına elinden geleni yapacaktır" dedi.

"GEÇEN YILDAN KALAN BİR HESABIMIZ VAR"

Rakiplerinin ülkelerinde ve Avrupa'da yer almayı alışkanlık edinmiş, şampiyonluklara aşina, başarılı takımlar olduğunu dile getiren Süleymanoğlu, "Gerçekten zor bir grubumuz var. Ancak yarıştığımız alan Şampiyonlar Ligi. Bu düzeyde mutlaka sert rakiplerle mücadele edeceksiniz. Biz bu mücadeleye hazırız. Mevcut yapımız ve yapacağımız takviyelerle grubumuzu birinci olarak bitirmek için çalışacağız. Halkbank herhangi bir kulvarda bir yarışın içindeyse, her zaman birinciliğe oynar. Bu itibarla, rakiplerimize saygı duyuyoruz ama grubun favorisi Halkbank'tır. Geçen yıldan kalan bir hesabımız var. Bu yıl onu da şampiyon olarak kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

Süleymanoğlu, Şampiyonlar Ligi ile diğer kupalarda mücadele edecek Türk takımlarına başarılar dileyerek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Süleymanoğlu 'Biz Bu Gruptan Çıkarız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement