Süleymanoğlu: Viyana'ya Gururla Gideceğiz - Son Dakika
Spor

Süleymanoğlu: Viyana'ya Gururla Gideceğiz

Süleymanoğlu: Viyana\'ya Gururla Gideceğiz

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Süleymanoğlu, Viyana'da yapılacak CEV Şampiyonlar Ligi galası, kura çekimi ve seminerine gururla katılacaklarını söyledi.

19.06.2014 11:34  Güncelleme: 11:55

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, 27-28 Haziran'da Viyana'da yapılacak CEV Şampiyonlar Ligi galası, kura çekimi ve seminerine gururla katılacaklarını söyledi.

Süleymanoğlu, Viyana'daki toplantıda sezonu üç kupa ile kapatan bir takım olarak yer alacaklarını hatırlatarak, "Bilindiği gibi, elde ettiğimiz sportif başarının yanı sıra, Şampiyonlar Ligi Final-Four organizasyonunu da başarıyla yaptık. Bizim yaptığımız organizasyon CEV Yönetimi tarafından takdir görmüş, yaptığımız işlerin ders materyali olarak kullanılması için izin istenmişti. Bundan sonraki dörtlü final organizasyonlarına ışık tutacağımız, imza atacağımız için de ayrıca gururluyuz" dedi.

"TRANSFER HAREKATI SÜRÜYOR"

Öte yandan, yeni takım oluşturma çalışmalarının da sürdüğünü belirten Süleymanoğlu, "Yeni sezona yeni bir takımla gireceğiz. Bu sözlerimizden takımın tamamen değişeceği anlamı çıkmasın. İşin doğası gereği takımdan ayrılanlar olacağı gibi, kadromuza yeni yüzler de katılacaktır. Yaptığımız yapılanma planı dahilinde sağlam adımlar atıyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Süleymanoğlu: Viyana'ya Gururla Gideceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement