Emre Belözoğlu'ndan transfer müjdesi! Devre arasını işaret etti - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu'ndan transfer müjdesi! Devre arasını işaret etti

Fotomaç Gazetesi'nin düzenlediği Süper Lig'in en iyileri ödül töreni gerçekleşti. Törende konuşan Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, ihtiyaçlarına göre devre arasında takviye yapabileceklerini söyledi.

03.12.2020 14:34  Güncelleme: 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fotomaç Gazetesi tarafından düzenlenen 2019-2020 Sezonu Süper Lig'in En İyileri Ödül Töreni gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, rahatsızlıkları nedeniyle ödül törenine katılamayan isimler oldu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Trabzon spor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaşlı futbolcu Atiba Hutchinson, Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaraylı futbolcu Marcao ve spor dünyasından birçok isim ödül töreninde hazır bulundu.

Törene katılamayan isimler, ödüllerini online olarak katılım göstererek aldı. Onur Ödülü, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na verildi. Fotomaç Özel Ödülü, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in oldu.

ŞENOL GÜNEŞ: KENDİMİ KATKI YAPAN KİŞİ OLARAK GÖRÜYORUM

Türk Futbolunda Fark Oluşturan Teknik Direktör Ödülü, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'e verildi. Güneş ödülünü, TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem'in elinden aldı. Futbolun farklılıkların ortak noktası olduğunu söyleyen Şenol Güneş, "Farklılıklar bizim zenginliğimiz olsun. Kendimi de sadece katkı yapan kişi olarak görüyorum. Türkiye'nin en ücra köşesine ulaşabilmişsek, katkı yapabilmişsek eğer, en güzel ödül budur. Çocukluğumda serserilerin işi denilen futbolun bugün ne kadar popüler hale geldiğini, ekonominin nasıl büyüdüğünü gördük. Eksiklerimiz tabii ki var. Benim çocukluğumdaki yokluktan çok daha büyük bir zenginliğe geldik. Ödül verenleri de alanları da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

BELÖZOĞLU'NDAN TRANSFER MÜJDESİ: DEVRE ARASI TAKVİYE OLABİLİR

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'na Türk Futboluna Üstün Hizmet Onur Ödülü verildi. Belözoğlu, ödülünü Şenol Güneş'in elinden aldı. Sosyal medyada çıkan "Alo ben Emre ağabeyin" söylemiyle ilgili olarak, "Çok da doğru değil, herhalde yaştan dolayı böyle bir espri yapıldı" diyen Emre ödül için teşekkür etti.

Transfer konusunda sorulan soruyu yanıtlayan Belözoğlu, "Kişiler önemlidir, camiaları büyük yapan değerlerdir. Burada çok değerli başkanlarımız var. Bizler gücümüzü bulunduğumuz kulübün gücünden alıyoruz. Fenerbahçe ya da diğer büyük takımlarda her zaman transfer olacaktır. Ancak şu anda kulüpler gerçekten ciddi sıkıntı içinde. Yönetici büyüklerimize bu anlamda doğru yönlendirme yapmalıyız. Ayrıca kendi değerleriyle büyüyen ve altyapısındaki oyuncularla ilerleyen bir Fenerbahçe hedefliyorum. Mutlaka ihtiyacımıza göre devre arasında takviyeler olabilir" açıklamasında bulundu.

Ozan Tufan'ın ödülünü de alan Emre Belözoğlu, Beşiktaş derbisi ile ilgili olarak, "Futbol bir performans oyunu. Derbide biz elimizden gelen mücadeleyi göstermeye çalışsak da Beşiktaş'ın daha motive olduğu gerçeğini söylemek gerekiyor. Ne olursa olsun gündemimizde sıkıntılı bir süreç yok. İyi bir takım ve iyi bir teknik direktörümüz var, arkamızda da büyük bir camia var. Rakiplerimiz de şampiyonluğa odaklandı. Hak edenin kazandığı, birbirimize dokunduğumuz güzel bir sezon olmasını diliyorum" diye konuştu.

Emre Belözoğlu\'ndan transfer müjdesi! Devre arasını işaret etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu'ndan transfer müjdesi! Devre arasını işaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • SOLDİER: 18 futbolcu aldınız ne oldu? Ne değişti? Yenileri gelince ne olacak? 11 6 Yanıtla
  • hakan: lan hayatınız transfer olmuş, bu adamları kim aldı? neden oynayamıyorlar ? ali başkan bu kulüpten derhal gitmeli...3 senede 54 futbolcu transfer edildi, neredeler ? 7 5 Yanıtla

Advertisement