Süper Lig Takımları Trabzonsporlu Futbolculara Göz Dikti - Son Dakika
Spor

Süper Lig Takımları Trabzonsporlu Futbolculara Göz Dikti

Süper Lig Takımları Trabzonsporlu Futbolculara Göz Dikti

Trabzonspor ara transfer döneminde çalışmalarını sürdürürken, mevcut kadrosundaki futbolculara da bir çok kulüp den transfer teklifi geliyor.

03.01.2014 13:19  Güncelleme: 14:19

Spor Toto Süper Lig'de daha üst basamakları hedefleyen ve Avrupa'da yoluna devam etmek için kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor ara transfer döneminde çalışmalarını sürdürürken, mevcut kadrosundaki futbolculara da bir çok kulüp den transfer teklifi geliyor. Başta Giray Kaçar, Soner Aydoğdu, Aykut Akgün, Caner Osmanpaşa, Abdulkadir Özdemir, Emre Güral gibi yerli oyunculara teklif gelirken, Janko, Alanzinho ve Sol Bamba gibi yabancı oyuncularında transfer teklifi aldığı öğrenildi.

Avrupa'da üst düzey başarı göstermesine rağmen Spor Toto Ligin dış saha maçlarında bekleneni veremeyen Karadeniz ekibi devre arasında teknik direktör Mustafa Akçay raporu doğrultusunda kadroya kaliteli isimler katmayı hedeflerken, bir taraftan ise mevcut futbolculara yapılan transfer tekliflerini değerlendirmeye alıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Giray Kaçar ile birlikte, bordo-mavili takımda kendisinden bekleneni veremeyen Soner Aydoğru, Aykut Akgün, Caner Osmanpaşa, Abdulkadir Özdemir, Emre Güral gibi yerli isimlere de teklifler gelmesi Karadeniz ekibini yeniden bir planlama içine soktu.

Malouda ve Bosingwa dışında yabancı oyunculara gelecek olan tekliflere açık olan bordo-mavili yönetim, Janko, Alanzinho ve Sol Bamba gibi isimlere yapılan teklifleri ise değerlendirmeye aldı. Bordo-mavili futbolculara başta Çaykur Rizespor olmak üzere, Bursaspor, Sivasspor, Medical Park Antalyaspor ve Elazığspor'un menajerler aracığıyla oyuncuları istediği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Süper Lig Takımları Trabzonsporlu Futbolculara Göz Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement