Blackpool futbolcusu Jacob Murphy takımı Blackpool'un Rotherham ile yapacağı maç öncesi Snapchat adlı uygulamada takım arkadaşı Donervon Daniels ile birlikte yer aldığı fotoğrafa not olarak 'kaybetmeye gidiyoruz, yine' yazdı.
Resmi paylaştıktan sonra hem takipçileri hem de taraftarlar tarafından eleştirilerin hedefi olan 19 yaşındaki futbolcu kulübun resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada özür diledi.
Yaptığı şeyin profesyonellikten uzak ve aptalca bir şey olduğunu söyleyen Murphy "Başta teknik direktörüm olmak üzere takım arkadaşlarım, taraftarlar ve kalbini kırdığım herkesten özür diliyorum. Blackpool'u seviyorum. Yaptığım şey kötü. Ancak bundan sonraki hedefim hem teknik direktör hem de taraftarların güvenini kazanmak için daha çok çalışmak ve takımı üst sıralara taşımak olacak. Fotoğrafta yanımda olan arkdaşımdan da özür diliyorum. Onun bu konuda bir bilgisi yoktu" dedi.
Blackpool teknik direktörü Lee Clark ise hayal kırıklığına uğradığını belirterek "Bu konuda bir karara varmadan önce olayı her yönüyle araştıracağız" dedi.
Son Dakika › Spor › Takımı Blackpool'un Kaybedeceğini Düşünen Jacob Murphy Özür Diledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.