Tata: Camp Nou Bizi Şampiyon Yapabilir - Son Dakika
Spor

Tata: Camp Nou Bizi Şampiyon Yapabilir

Tata: Camp Nou Bizi Şampiyon Yapabilir

Barcelona'nın Arjantinli teknik patronu Gerardo Martino, gelecek hafta oynayacakları Atletico Madrid maçını taraftarların da desteğiyle kazanabileceklerine inanıyor.

12.05.2014 10:38

Bu sezon beklentilerin oldukça altında kalan Barcelona'nın tecrübeli çalıştırıcısı Gerardo Martino, Camp Nou'daki atmosferin ve taraftar desteğinin onları La Liga şampiyonu yapabileceğine inanıyor.

Elche deplasmanından 0-0'lık beraberlikle dönerek liderlik fırsatını sessizce tepen Barça'nın başarılı teknik patronu, "Camp Nou'da Atletico'ya karşı taraftarların tam desteğine ihtiyacımız olacak. Bu sezon gereken yerlerde gerekli ışıltıyı gösteremedik, ancak taraftarların desteği bize lig şampiyonluğunu getirebilir." dedi.

Real Madrid ve Atletico Madrid'in de puan kayıpları yaşamalarını yorumlayan Martino, "Rakiplerimizin de aldıkları sonuçları baz alırsak beraberlik şu an için yeterli oldu. Planımız kesinlikle Elche'yi devirmek üzerine kuruluydu. Diğer sonuçları da düşündüğümüz de beraberliği bu seferlik kabul edebiliriz. İkinci yarı da çok zorladık, rakip kaleyi ablukaya aldık ama golü atamadık." diye konuştu.

Kendi maçlarının ardından Atletico maçının son anlarını dinlediklerini de söyleyen teknik adam, "Atletico berabere kalınca Pique takım arkadaşlarını sakinleştirdi ve durumu onlara aktardı. Kendi maçımızın son anlarında Atletico maçının skorunu bilmiyorduk bile. Ne kadar risk aldığımızın farkında değildik. Bir şeyler eksik miydi bilmiyorum, ama bence maçı kazanmak için her şeyimizi ortaya koyduk." ifadelerini kullandı.

Barcelona, evinde Atletico Madrid'i devirirse bir kez daha şampiyon olacak. Atletico Madrid ise Malaga'yı yenemeyerek Camp Nou'ya şampiyon gitme fırsatını tepti. Ardalı Atletico'ya bu zorlu deplasmanda 1 puan bile yetiyor.

GOAL

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Tata: Camp Nou Bizi Şampiyon Yapabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement