Spor Toto Süper Lig’i F.Bahçe ve G.Saray’ın ardından üçüncü olan Beşiktaş’ın tecrübeli kaptanı Tolga Zengin, sarı lacivertli ezeli rakiplerinin kupa seremonisini eleştirdi.
Başarılı file bekçisi, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, ligi zirvede tamamlamaları halinde Fenerbahçeli oyuncuların seçtiği sevinme tarzının kendisine uygun olmadığını belirtip “Ben Fenerbahçeli futbolcular gibi saha içinde elimde kağıtla dolaşmam. Şampiyon olmuşsun zevkini çıkartacaksın. İşime bakarım” ifadelerini kullandı.
Tolga ayrıca takım arkadaşlarının gece yaşantısı ve sezon içinde neden olduğu olaylarla ilgili ise “Talihsiz olay yaşandı. Bundan sonra böyle olay olmaz” yorumunu yaptı.
Son Dakika › Spor › Tecrübeli Kaleci Tolga Zengin'den Fenerbahçe'ye Olay Sözler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.