Tek Yol Kazanmak - Son Dakika
Spor

Tek Yol Kazanmak

Tek Yol Kazanmak

Lig yarışına ortak olmayı hedefleyen Fenerbahçe'de Phillip Cocu, oyuncularını sürekli motive etmeye çalışıyor.

28.09.2018 05:37

SENAD OK
Hollandalı teknik adam, Atiker Konyaspor galibiyeti ve Beşiktaş karşısındaki olumlu futbola karşın özgüven problemlerine dikkat çekiyor. Dinamo Zagreb maçının etkilerini unutamayan sarı-lacivertli teknik adam Çaykur Rizespor maçı öncesi toplantılar yapıyor.
Fenerbahçe'de Teknik Direktör Phillip Cocu, motivasyon toplantıları yapıyor, takımı toparlamaya çalışıyor. Atiker Konyaspor galibiyeti ve Beşiktaş karşısındaki oyunun ardından sarı-lacivertliler lig yarışına ortak olmak istiyor. Ancak takım üzerinde hala bir özgüven problemi olduğu görülüyor. Özellikle 4-1 kaybedilen Dinamo Zagreb maçının travması tam olarak atlatılamadı.
Teknik direktör Cocu da bunu çözebilmek için takımıyla toplantılar yapıyor. Hollandalı çalıştırıcı mevcut durumdan tamamen çıkabilmek ve özgüvenli olarak sahada yer almak için tek çarelerinin kazanmak olduğunu ifade etti. Hala yeni bir takım olduklarını, tam kadro olarak sadece Atiker Konyaspor maçına çıktıklarını belirten 46 yaşındaki teknik adam, kazandıkça takımın kendisini bulacağını ifade etti. Oyun kötü olsa bile moral bozmadan son ana kadar mücadeleyi sürdürmelerinin ve galibiyeti aramanın tek çıkış yolları olduğunu belirtti.
Ligin ilk yarısına kadar minimum puan kaybıyla girmek isteyen sarı-lacivertliler mümkün olduğunca üst sıralara yakın kalmak istiyor. Cocu, gerçek anlamda sistemin ve oyunun oturmasının ikinci yarıyla birlikte olacağını düşünüyor. Bu yüzden ilk yarıda kötü oyun olsa da kazanarak minimum kayıpla gitmek ve yarış içinde kalmak ilk hedef.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Tek Yol Kazanmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement