Manavgat'ta düzenlenen BNP Paribas Tekerlekli Sandalye Tenis Dünya Kupası, tamamlandı.
Alibey Club Manavgat Tesisleri'nde gerçekleşen kupaya 28 ülkeden, 52 takımdan yaklaşık 250 sporcu katıldı. 32 hakemin görev aldığı şampiyonada 15 kortta her gün 45 maç olmak üzere turnuva boyunca 300'ün üzerinde maç yapıldı. Şampiyona, junior, quad, kadınlar ile erkekler birinci ve ikinci grup kategorilerinde gerçekleştirildi.
Müsabakaların ardından düzenrlenen trenle dereceye girenlere madalyaları verildi. Türk Milli Takımı, bayanlar ve erkekler ikinci grup kategorilerinde şampiyonayı 12'nci olarak tamamladı.
Şampiyona sonunda; erkekler 1. grupta birinci Fransa, ikinci Hollanda, üçüncü ise İsveç oldu. Erkekler ikinci grupta birinciliği Avustralya, ikinciliği Yunanistan, üçüncülüğü de Belçika kazandı.
Bayanlarda ise birinciliği Hollanda, ikinciliği Britanya, üçüncülüğü Japonya, quads grubunda birinciliği ABD, ikinciliği İsrail, üçüncülüğü İtalya, juniors grubunda ise birinciliği Britanya, ikinciliği İspanya, üçüncülüğü Hollanda elde etti. - Ankara
Son Dakika › Spor › Tekerlekli Sandalye Tenis Dünya Kupası Tamamlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.