Teknik Direktör Adnan Erkan: Takımıma Kefilim - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Adnan Erkan: Takımıma Kefilim

Teknik Direktör Adnan Erkan: Takımıma Kefilim

Denizli Belediyespor'da Teknik Direktör Adnan Erkan, takımın kurulmasında kendisine büyük yetki verildiğini ve olumsuz tabloya rağmen takımına kefil olduğunu söyledi.

10.10.2012 11:34  Güncelleme: 12:15

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor'da teknik direktör Adnan Erkan, takımın kurulmasında kendisine büyük yetki verildiğini ve olumsuz tabloya rağmen takımına kefil olduğunu söyledi.

Denizli Belediyespor, pazar günü oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 5 hafta sonunda bir puanla son sırada bulanan kırmızı-beyazlı ekipte hedef, Balıkesirspor'u yenerek ilk galibiyetle çıkış yakalamak.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, mevcut durumun kendisini de üzdüğünü fakat sıkıntılı süreçten tüm camia olarak elbirliği ile çıkacaklarını vurgulayarak, "Bu sezon hedefimiz iyi futbolla birlikte orta sıralarda yer almak. Genç futbolcuların kazanılması arzusunda bir sezon hedefledik. Bu hedeflere ulaşabilecek yeterliliğe ve güvene sahibiz" dedi.

Denizli Belediyespor'un ilkeleri olan bir kulüp olduğunu ve bu çerçevede uzun vadeli bir oluşuma gittiklerini hatırlatan Erkan, kimsenin karamsarlığa kapılmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Teknik Direktör Adnan Erkan: Takımıma Kefilim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement