Terry'nin Kontrat Sevdası - Son Dakika
Spor

Terry'nin Kontrat Sevdası

Terry\'nin Kontrat Sevdası

Jose Mourinho'nun ayrılığı sonrası Chelsea'nin başına geçen Guus Hiddink, öğrencisi John Terry ile devam etme kararının doğru olacağı fikrinde.

18.01.2016 20:12

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Jose Mourinho'nun ayrılığı sonrası Chelsea'nin başına geçen Guus Hiddink, öğrencisi John Terry ile devam etme kararının doğru olacağı fikrinde. Hollandalı teknik adam, 2009'da da birlikte çalıştığı oyuncunun eskisi kadar formda olduğunu düşünüyor.

Hiddink: "Terry kalmalı"

Guus Hiddink, Terry hakkında "John bizim için taşıdığı önemi Everton karşısında gösterdi. Bu sadece son dakikada attığı golle alakalı değil, maç boyunca hem defansta hem de hücumda yaptığı hareketler ve davranışları bunu kanıtlıyor" şeklinde konuştu. "Eğer bu konuda fikrim alınırsa, onun burada kalmasını destekleyeceğim. Bana göre 2009'daki John ile şimdiki arasında çok bir fark yok. Farkları ancak verilerle ortaya koyabilirsiniz. Örneğin; onu seyrettiğinizde hızını kaybettiğini söylemek mümkün değil, bunu doğru şekilde anlayabilmek için testlere ihtiyacınız var. Kendine iyi bakıyor ve şu an formda. Ben onun yavaşladığını göremiyorum" diye devam eden Hollandalı, 12 aylık bir kontratın mantıklı bir çözüm olacağını belirtti.

Terry: "Fiziksel olarak hala iyiyim"

Chelsea'de ilk maçına Ekim 1998'de çıkan John Terry de konu hakkında açıklamalar yaptı. İngiliz futbolcu, "Kesinlikle futbola devam edebileceğimi düşünüyorum. Belli bir yaşa geldiğinde insanlar bacaklarınızın eskisi gibi olmayacağını düşünüyor. Ancak ben hiçbir zaman hızlı bir futbolcu değildim. Bunun dışında fiziksel olarak kendimi çok iyi hissediyorum ve hala başarıya açım. Şu an benim için en önemli şey Chelsea'yi puan tablosunda üst sıralara taşımak." açıklamasıyla konu hakkındaki görüşünü belirtti.

Premier League'de 25 puan ile 14. sırada bulunan Chelsea, 22.haftada Stamford Bridge'de Everton ile karşılaşmış ve bir puanı John Terry'nin 90+8'deki tartışmalı golüyle kurtarmıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Terry'nin Kontrat Sevdası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement