Terry, Rakip Yerine Kendi Arkadaşını Tutunca Tur PSG'nin Oldu - Son Dakika
Spor

Terry, Rakip Yerine Kendi Arkadaşını Tutunca Tur PSG'nin Oldu

Terry, Rakip Yerine Kendi Arkadaşını Tutunca Tur PSG\'nin Oldu

PSG, Chelsea'yi eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselirken Terry'nin rakip yerine kendi arkadaşını tuttuğu pozisyonda Thiago Silva, cezayı gol atarak kesti.

12.03.2015 11:11  Güncelleme: 11:14

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Chelsea, 1-1'in rövanşında, 10 kişi kalan Paris Saint-Germain'e 2-2'lik sonuçla elenirken dün gece yaşanan bir pozisyon büyük dikkat çekti.

RAKİP YERİNE KENDİ ARKADAŞINI TUTTU

Hürriyet'in haberine göre; Uzatma dakikalarında Paris Saint Germain köşe vuruşu kullanmaya hazırlanırken, Chelsea kaptanı John Terry takım arkadaşı Gary Cahill'i durdurmakla meşguldü. Pozisyon gereği Thiago Silva'yı tutması gereken Terry pozisyona o kadar konsantre olmuştu ki yanındaki kişinin takım arkadaşı Cahill olduğunu fark etmedi.

SILVA, CEZAYI KESTİ

Gary Cahill'i oldukça sıkı tutan ve markajı altına alan John Terry hatasını fark ettiğinde ise Thiago Silva'ya yetişmek için çok geç kaldı. Brezilyalı futbolcu pozisyon esnasında Terry'nin üstünden topa kafayla vurdu ancak kaleci Courtois'in müdahalesiyle dışarı gitti. Pozisyon sonrası Chelse teknik direktörü Mourinho'nun çok sinirlendiği fark edildi.

İNGİLİZLER DALGA GEÇTİ

Bu ilginç ve bir o kadar komik pozisyon karşılaşmanın ardından İngiliz yorumcuların esprili yorumlarından nasibini alırken sosyal medyada da çok konuşuldu.




Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Terry, Rakip Yerine Kendi Arkadaşını Tutunca Tur PSG'nin Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mehmet : Idda oynamış 5 0 Yanıtla
  • MAhmut yar: Kimi top severse o kazanır futbolda on kişi kaldılar yine kazandılar 3 0 Yanıtla

Advertisement