Bursaspor'un Rize Karnesi Zayıf - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Rize Karnesi Zayıf

Bursaspor\'un Rize Karnesi Zayıf

Bursaspor Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Çaykur Rizesporla 24. kez karşılaşacak.

21.09.2013 11:26  Güncelleme: 14:33

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor karşılaşmalarından galibiyetle dönemiyor.

Bursaspor Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Çaykur Rizesporla karşılaşacak. Bu sezon istikrarsız bir grafik çizen yeşil beyazlılar son 10 yılın en kötü lig başlangıcını yaptı. Eskişehirspor mağlubiyetiyle lige başlayan yeşil beyazlılar Galatasarayla berabere kalıp, Antalyaspor deplasmanından galibiyetle döndü. Ardından sahasında oynadığı Beşiktaş maçından farklı mağlubiyet alarak, hayal kırıklığı yaşatan yeşil beyazlılar Rizespor deplasmanından galibiyet çıkartarak, moral bulmak istiyor. Ayrıca yeşil beyazlılar bu sene oynadığı tüm maçlarda kalesini gole kapatamadı. Maç başına 2 gol ortalamasıyla gol yiyen yeşil beyazlılar, bu maçta kalesini gole kapatmak istiyor.

ÇAYKUR RİZESPORLA 24. RANDEVU

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte 24. randevuya çıkacak. Rakibiyle 22'si Süper Lig, 1'i özel olmak üzere 23 kez karşılaşan Bursaspor, 10 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Çaykur Rizespor 10 galibiyet alırken, 3 maçta berabere bitti. Çaykur Rizespor 33 gol atarken Bursaspor ise 32 gol attı.

TİMSAH RİZE'DE KAZANAMIYOR

Bursaspor rakibiyle deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda ise galip gelemiyor. Rize'de oynanan maçlarda Bursaspor 1 kez yenerken 9 maçı da kaybetti. 1 maçta berabere bitti. Yeşil beyazlıların 8 golüne, ev sahibi ekip 22 golle cevap verdi. Bursaspor Rize'de en son 2006-2007 sezonunda oynanan maçta 2-1'lik galip geldi.

DÜDÜK İLKER MERAL'DA

Yeni Rize Şehir Stadyumu'nda yarın oynanacak ve saat 17.00'da başlayacak karşılaşmada İlker Meral düdük çalacak. Meral'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Cemal Bingül yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi İsmail Şencan, beşinci hakemi Abdulkadir Bitigen ve altıncı hakemi ise Hakan Ceylan olacak.

BELLUSCHİ YOK PİNTO ŞÜPHELİ

Bursaspor'da sakatlığı bulunan Ozan ve Belluschi'nin ardından Pinto'nun da Rizespor maçında forma giyemeyebilir. Mide rahatsızlığı geçiren ve ishal olan Şilili son iki gündür antrenmanlara katılamadı. Yorgun ve bitkin olduğu öğrenilen Pinto'nun yerine Daum, gol silahı olarak Sestak'a görev vermesi bekleniliyor. Ayrıca Alman çalıştırıcı son haftalarda formsuzluğuyla dikkat çeken Tuncay, İbrahim ve Şener gibi isimleri de kulübede oturtması bekleniliyor.

Bursaspor'un Çaykur Rizespor maçına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniliyor:

"Frey, Basser, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Şamil, Murat, Batalla, Ferhat, Sestak." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Rize Karnesi Zayıf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement