TMPK Sporcu Konseyinin alt kurul başkanları toplantısı İstanbul'da yapıldı - Son Dakika
Spor

TMPK Sporcu Konseyinin alt kurul başkanları toplantısı İstanbul'da yapıldı

TMPK Sporcu Konseyinin alt kurul başkanları toplantısı İstanbul\'da yapıldı

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Sporcu Konseyi, Alt Kurul Başkanları Tanıtım ve Tanışma Toplantısı İstanbul'da yapıldı.

20.03.2023 22:57  Güncelleme: 23:01

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Sporcu Konseyi, Alt Kurul Başkanları Tanıtım ve Tanışma Toplantısı İstanbul'da yapıldı.

TMPK'dan yapılan açıklamaya göre, bir otelde gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu, Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Gürsel Çolakoğlu, Judo Federasyonu adına Semih Yılmaz, Okçuluk Federasyonunu temsilen Metin Gazoz ile Para Triatlon Federasyonundan Mert Onaran, komite üyeleri ile diğer ilgililer katıldı.

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu, toplantıda yaptığı konuşmada, katılımlarından dolayı sporcu konseyi üyeleri ile alt kurul başkanlarına teşekkür ederek, ilk defa hayata geçirilen paralimpik sporcu konseyinin çalışmalarından sonra amacın, paralimpik sporcuların karar verme mercilerinde yer almaları olduğunu belirti.

Toplantıda daha sonra TMPK Genel Sekreteri İbrahim Gümüşdal, Paralimpik Sporcu Konseyi ile ilgili sunum yaptı.

Organizasyonla ilgili açıklamada bulunan Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, toplantıda, para halter branşının Türkiye Halter Federasyonuna bağlanması ve sporcuların daha sağlıklı koşullarda müsabakalara hazırlanması konularının görüşüldüğünü belirterek, "Yönetim Kurulu olarak, daha önce yılda bir kez yapılan Para Halter Türkiye Şampiyonası'nın, bundan sonra üç kez yapılması kararını aldık. Sporcularımızı daha sağlıklı ortamlarda müsabakalara hazırlayacağız. Bu konuda çok titiz davranıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor TMPK Sporcu Konseyinin alt kurul başkanları toplantısı İstanbul'da yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement