Tokatspor'a İcra Şoku - Son Dakika
Spor

Tokatspor'a İcra Şoku

Tokatspor\'a İcra Şoku

Tokatspor Kulübü'nün yaklaşık 1 milyon 200 bin TL'lik borcu için icra işlemleri başlatılırken, sporcular tepki olarak kulübün camından yatak, yorgan gibi malzemeleri dışarı attı.

17.10.2012 14:30

Tokat spor Kulübü'nün yaklaşık 1 milyon 200 bin TL'lik borcu için icra işlemleri başlatılırken, sporcular tepki olarak kulübün camından yatak, yorgan gibi malzemeleri dışarı attı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'da önceki dönemlerden gelen alacak nedeniyle Tokatspor Adnan Çiçek Sosyal Tesisleri'nde avukat yolu ile icra işlemleri başlatıldı. Tesisten yatak, yorgan, spor aletleri, televizyonlar, buz dolapları haczedilerek kamyona yüklenmeye başladı. Yaşananları kulübün camından izleyen sporcular ise odalarındaki yatakları ve bazı malzemeleri dışarı attı. Kulüp malzemecilerinden biriside televizyonu camdan dışarı atarak yetkililerin takıma sahip çıkmasını istedi. Tokatspor Kulübü Kaptanı Ercan Güneri ise tesislerin camından basın mensuplarına, "Gurbetten geldik çadırda da olsa Tokatspor için top oynanırız. Mücadele etmeyen Tokatlılar utansın biz değil" şeklinde açıklama yaptı. Tokatspor Kulübü Teknik Direktörü Namık Altunsoy da sporcuların kaldığı tesiste hafta içi yapılan icrayı tasvip etmediklerini kaydetti.

Tokatspor Kulübü Başkan Vekili Emin Yılar ise icraya mahsup edilen 880 bin TL'nin faizi ile 1 milyon 200 bin TL'yi bulduğunu söyledi. Tokatspor Kulübü olarak isteseler de bu borcu ödene durumları olmadığını ifade eden Başkan Yılar, art niyetleri olmadığını kulübün kasasında para olmadığı için ödeme yapamadıklarını kaydetti. Yapılan ikili görüşmeler ve uzlaşma çalışmalarının olumsuz sonuçlanması sonucu durumun bu noktaya geldiğini ifade eden Başkan Yılar, "Daha önceki dönemlerde kulüp balkanlığı yapan Sami Ülkü arkadaşımızın avukatları tesisteki malzemeleri dışarı çıkaracaklar. Biz şahıs olarak kimse ile problemimiz yok. Geçmişte kulübe güzel hizmetleri olmuştur lakin gönül arzu ederdik bu malzemeleri çıkarmasın. Bu mantıkla yürütmesin. Alacaklarına vardır yoktur kesinlikle yorum yapmayız. İlla alacağım var diyorsa vardır. Buradan çıkaracağı eşyaların Sami Ülkü'ye alacak noktasında maddi anlamda bir menfaat sağlamayacaktır. Buradan çıkaracağı yatak, yorgan, baza bunlar eski mal satamaz para etmez. Bu saatten sonra Allah yardımcımız olsun. Ama ne şartta olursa olsun kulübü en iyi şekilde yönetmeye çalışacağız" diye konuştu.

Öte yandan tesislerde kalan sporcuların ise icra işlemleri nedeni ile bir otele yerleştirileceği öğrenildi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tokatspor'a İcra Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement