Ziraat Türkiye Kupasında kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'na 1-0 yenilerek elenen Tokatspor'un teknik direktör Namık Altunsoy, iyi oynadıkları karşılaşmada sadece gol atamadıklarını söyledi. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Namık Altunsoy, "Maalesef Mersin İdmanyurdu'na 1-0 yenilere kupa defterini kapattık. Baştan da söyledim Ziraat Kupası'nı almak gibi bir niyetimiz yoktu. Gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedeflemiştik. Bizim açımızdan iyi bir oyun oldu ama maalesef gol atmayı beceremedik. Tek eksik olan bir gol. Cumartesi günü ağır bir zeminde Alanyaspor ile oynadık. Bizim geniş bir kadromuz yok. Böyle bir zeminde futbolcularım 3 gün sonra güzel bir oyun oynadılar. Bu nedenle futbolcularıma teşekkür ediyorum. Ama gönlümüz isterdi ki bu turu da geçelim, Tokat şehrine 4 büyük takımdan birini getirelim. Fakat nasibimizde yokmuş."
NURULLAH SAĞLAM: "BİZDEN İYİ MÜCADELE ETTİLER"
Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Nurrullah Sağlam ise karşılaşmanın zor geçtiğini söyleyerek, "Bu tarz maçlar zor olur. Özellikle zemine göre oynamak gerekiyordu. Zaman zaman doğru oynadık, zaman zaman doğru oynayamadık. Tabi rakip oyuncularının büyük bir bölümünün genç olması, belki kariyerlerinde oynayabilecekleri en önemli müsabakalarından biri olması daha iyi konsantre olmalarına neden oldu. Dolayısıyla bizden daha iyi mücadele ettiler. Ama biz onlardan biraz daha akıllı oynadık ve sonucu belirledi" diye konuştu.
PENALTIYI KURTARAN ÖZDEN: "ŞANSIM VARDI"
Mersin İdmanyurdu'nun kalecisi Özden ise kurtardığı penaltıyla ilgili olarak, "Atan arkadaşımızın oraya vuracağını tahmin ettim. Şansımın da desteği ile penaltıyı kurtardım" dedi.
FOTOĞRAF - Tokat
Son Dakika › Spor › Tokatspor-Mersin İdmanyurdu Soyunma Odaları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.