Torku Konyaspor 5 Haftalık Galibiyet Hasretine Son Verdi - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor 5 Haftalık Galibiyet Hasretine Son Verdi

Torku Konyaspor 5 Haftalık Galibiyet Hasretine Son Verdi

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında dün kendi sahasında Eskişehirspor’u 1-0 mağlup ederek, ligdeki 5 haftalık galibiyet hasretine son verdi.

02.02.2015 11:57

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında dün kendi sahasında Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ederek, ligdeki 5 haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Torku Konyaspor kendi sahasında dün Eskişehirspor ile oynadığı maçta Hasan Kabze'nin attığı tek golle sahadan 1-0 üstün ayrılarak 5 hafta aradan sonra ligde galip gelmeyi başardı. Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'ı ağırlayan ve sahasında 5-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar o maçtan sonra sırasıyla oynadıkları Gençlerbirliği, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Bursaspor maçlarında galibiyet elde edemedi. Ligde dün Eskişehirspor karşısında galip gelen Torku Konyaspor 5 haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül, Eskişehirspor karşısında çok iyi oynayamadıklarını söyleyerek, "Üzerimizde çok stres vardı. Maçın ilk yarısında istediğimiz şeyleri yaptık ama ikinci yarıda biraz baskı yedik. 5 haftadır galip gelemiyorduk. Bunun stresi de vardı üzerimizde. Önemli olan bu maçı kazanmaktı ve bunu başardık. Takıma takviyelerimiz var. Bunları da yaptığımız zaman daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor 5 Haftalık Galibiyet Hasretine Son Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement