Torku Konyaspor Başkanı Şan'dan, Kocaman'a Eleştiri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Torku Konyaspor Başkanı Şan'dan, Kocaman'a Eleştiri

22.09.2015 11:13  Güncelleme: 11:40

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, teknik direktör Aykut Kocaman'ın hücum futbolu oynatmadığını, bu nedenle de göze hoş gelen bir oyun izleyemediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor Kulübü'nün başkanı Ahmet Şan, teknik direktör Aykut Kocaman'ı oynattığı futbol nedeniyle eleştirdi. Kocaman'ın kendine has bir sistemi ve futbol anlayışı olduğunu anlatan Şan, kendilerinin ise hücum futbolundan yana olduğunu ifade etti.

"GÖZE HOŞ GELEN FUTBOL İZLEYEMİYORUZ"

Şan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun sürprizlerle başladığını belirterek, Torku Konyaspor olarak sezona iyi başlayamadıklarını dile getirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman ile kendi başkanlığı süresinde 2 kez çalışma fırsatı bulduğunu belirten Şan, "Aykut Kocaman'ın kendine has bir sistem ve futbol anlayışı var. Hocamızın sisteminde, benim ve taraftarımızın istediği hücum futbolunu göremiyoruz. Göze hoş gelen, bol gollü maçlar izleyemiyoruz." dedi.

"İLERLEYEN HAFTALARDA İZLERİZ İNŞALLAH"

Aykut Kocaman'ın geçen sezon sisteminde değişiklikler yaptığını ve bol gollü karşılaşmalar izlediklerini ifade eden başkan Şan, "Zannedersem ligin ilerleyen haftalarında yine sistem değişikliğini göreceğimizi umuyorum. Hocamızdan memnunuz. Türkiye'de değişik takımlara damga vuran bir teknik direktörümüz var. İnşallah bizi istediğimiz konuma taşıyacaktır." değerlendirmesini yaptı.

"AVRUPA KUPALARINA KATILACAĞIZ"

Konya şampiyonluk istiyor. Geçici başarılar istemediklerini anlatan Şan, orta vadede Torku Konyaspor'u üst sıralara taşımak istediklerini kaydetti. "Taraftarımızın hayal ettiği Avrupa kupalarına da katılacağız" diyen Şan, "Hatta en büyük hayalimiz Süper lig şampiyonluğunu Konya'ya getirmek. Torku Konyaspor, kurumsal yapısıyla ileride bunu konuşabilecek hale gelecektir. Gidişatımız çok iyi." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor Başkanı Şan'dan, Kocaman'a Eleştiri - Son Dakika


Advertisement