Trabzon'da Coşkulu Açılış! - Son Dakika
Spor

Trabzon'da Coşkulu Açılış!

Trabzon\'da Coşkulu Açılış!

Trabzonspor'un 43. Kuruluş Yıldönümü ve Yeni Sezon Açılışı Trabzon'un Atatürk Alanı'nda Yapılan Bir

02.08.2010 23:11

Trabzonspor'un 43. kuruluş yıldönümü ve yeni sezon açılışı Trabzon'un Atatürk Alanı'nda yapılan bir dizi etkinlikle kutlandı.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bakımda olması nedeniyle Atatürk Alanı'nda gerçekleştirilen sezon açılışına 7 bin civarında taraftar katıldı. İlk olarak yerel sanatçıların konserleriyle başlayan gecede TS Clup ürünlerinin tanıtımı yapıldı ve taraftarlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Ardından Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyet kürsüye çıkarak taraftarları selamladı. Büyük coşkunun yaşandığı bu anda taraftarlar Şenol Güneş ve kaptan Yattara'ya sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlara kısa bir konuşma yapan Şenol Güneş, takımın taraftarlarıyla büyük olduğunu belirterek, ";Bu oyuncular taraftarları seviyor, taraftarlarda oyuncuları. Taraftarlarımız bizim sembolümüzdür. Hep beraber büyük başarılar yaşayacağız"; diye konuştu.

Güneş'in ısrarı ile mikrofonu alan Yattara da, yeni sezon da taraftarları güldüreceklerine söz verdi.

Gineli oyuncunun taraftarlara üçlü çektirmesinin ardından futbolcular alandan ayrıldı. Daha sonra pilot takım 1461 Trabzonspor'lu futbolcular sahneye çıkarak taraftarları selamladı. Sezon açılışı etkinlikleri Karmete Grubu ve Funda Arar konseri ile devam etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzon'da Coşkulu Açılış! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement