Trabzon'nun Rakibi Antalyaspor - Son Dakika
Spor

Trabzon'nun Rakibi Antalyaspor

Trabzon\'nun Rakibi Antalyaspor

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son haftasında Trabzonspor Medical Park Antalyaspor’u konuk ediyor.

29.12.2013 11:40

"Yeniden forma giyeceğim"

Ligde son haftalarda kazanmakta oldukça zorlanan ve telafi edilemez derecede zirvenin gerisinde kalmaya başlayan Trabzonspor ile son üç maçından sadece 1 puan çıkartabilen ve puan cetvelinde hızla aşağı sıralara ilerleyen Medical Park Antalyaspor, kritik 3 puan için sahaya çıkıyor. Saat 16.00'da başlayacak ve Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmada hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak.

Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansı lige yansıtamayan bordo-mavililer, bugün oynanacak Antalyaspor maçında beraberlik ya da galibiyet alması durumunda son iki sezondan daha çok puanla devreyi kapatacak. Son üç haftadır galibiyet göremeyen Trabzonspor ise bu hafta kazanarak devreye galibiyetle girmeyi planlıyor.

Deplasmanda Trabzonspor'a karşı şeytanın bacağını kırmak isteyen Antalyaspor ise ligin ilk yarısında beklenen performansı gösteremedi. İlk devreyi galibiyetle kapatmayı planlayan kırmızı-beyazlılar, düşme hattından uzak durmayı istiyor.

Fırtına 313 gündür yenilmiyor

Ligde geçen sezon 17 Şubat 2013'te Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybeden bordo-mavililer, o tarihten itibaren 313 gündür Hüseyin Avni Aker Stadı'nda mağlubiyet yüzü görmedi.

Colman, Janko ve Alanzinho'ya izin

Antalyaspor çıkış arıyor

Geçen sezonu başarılı geçiren ve ligin ilk yarısını üçüncü sırada tamamlayan kırmızı-beyazlı takım, bu sezon ise istediği sonuçları alamayınca puan cetvelinde alt sıralarda yer aldı.

Trabzonspor galibiyeti ile ligin ilk yarısını 3 puanla tamamlamayı hedefleyen Medical Park Antalyaspor, mağlup olması durumunda düşme hattına daha da yaklaşacak.

Antalya'nın Avni Aker kabusu

Antalyaspor ile Trabzonspor Avni Aker'de 17 kez karşılaşırken, kırmızı-beyazlılar bu maçların 10'nunda yenildi, 7'sinde ise berabere kaldı.

Kadrolar

Trabzonspor'un karşılaşmaya Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Zokora, Adrian, Olcan, Yusuf, Malouda ve Henrique ilk 11'i ile çıkması beklenirken, Medical Park Antalyaspor'un olası kadrosu Hakan, Koray, Musa, Vederson, Serkan Balcı, Zeki, Uğur, Emrah, Murat ve Diarra şeklinde...

Kaynak: TotemSpor.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement