Trabzonspor, Atiker Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Atiker Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Trabzonspor, Atiker Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Trabzonspor, Süper Lig'in 18. haftasında 21 Ocak Pazar günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

17.01.2018 13:50

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında dün konuk ettiği  Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak elenen bordo-mavililer, rakibiyle bu  kez ligde oynayacağı maç öncesi ilk çalışmasını yaptı.
Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz  Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Mustafa Akbaş, Okay Yokuşlu ve Juraj Kucka katılmadı. Dün arka adalesinden sakatlık yaşayan  Mustafa Akbaş'ın 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Atiker Konyaspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, koşuyla  antrenmanı tamamlarken, diğer futbolcular yarı sahada çift kale maç yaptı. Antalya kampında sakatlık geçiren Burak Yılmaz da takımla çalışmalara katıldı.
Trabzonspor, yarın yapacağı çalışmayla hazırlıklarına devam edecek.
Bu arada bordo-mavililer, bu sezon ilk kez bir deplasmana 2 gün  önceden gidecek. Karadeniz ekibinin, 19 Ocak Cuma günü Konya'ya gideceği  belirtildi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Trabzonspor, Atiker Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement