Trabzonspor'da Başkanlık İçin Aday Sayısı Artıyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Başkanlık İçin Aday Sayısı Artıyor

Trabzonspor\'da Başkanlık İçin Aday Sayısı Artıyor

Trabzonspor'un 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Olağanüstü Kongresi'nde başkan adaylığını açıklayan aday sayısı 6'ya yükseldi.

20.05.2013 15:48

Trabzonspor'un 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Olağanüstü Kongresi'nde başkan adaylığını açıklayan aday sayısı 6'ya yükseldi.

Konuyla ilgili bilgi veren Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Muharrem Usta, Metin Atasoy, Emre Aksoy, Hakan Kulaçoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun aday olarak yarışacağı Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu'nda, KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç'in de Trabzonspor Divanı'na adaylık başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Özbak, adaylık başvurusunda iki şekilde olduğunu belirterek "Liste sahasına dayalı başkan adayı başvurusu vardır. Bireysel asıl üyelik başvurusu vardır. Bir kişinin İstanbul'dan Nurettin Özgenç, başvurdu. Tüzüğün 69. Maddesi'nde bu da tanımlanmıştır. Hepsi resmen müracaat ettiler. Son müracaat 1. Aşamasında adaylık başvurusunda bulunmamasına karşın, çoğunluk aranmayan ikinci toplantı ayağının yani 25'in iki tam gün öncesi 23'ün de adaylık başvurusunda listesini tamamlayarak başvuruda bulunur aday olur. Üyelik hakkını koruyan, herkes liste yaparak listeye ismini yazdırarak veya bağımsız veya bireysel değil aday başvurusunda bulunma hakkına sahiptir" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Başkanlık İçin Aday Sayısı Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement