Ancak bunun yanında forvet, orta saha ve savunma arayışları da devam ediyor. Serdar Taşçı ve Gum dışında Bordo Mavili takımda gündeme gelen bir başka isim Kardemir Karabükspor'un başarılı savunma oyuncusu Barış Baştaş oldu.
500 BİN EURO'YA SERBEST
Kasımpaşa formasıyla Türk futbolunda kendini kabul ettiren, uzun yıllar Ümit Milli Takım'da oynayan Barış, bu sezon başında Karabükspor'a transfer olmuştu. Oyuncunun sözleşmesinde, '500 bin Euro getirirse serbest kalır" maddesinin bulunduğunu öğrenen Trabzonspor kurmayları işini bitirmek için harekete geçti. Barış için Kardemir Karabükspor'a 500 bin Euro'yu vermeyi göze alan yönetim, oyuncuyla da anlaşmak için düğmeye bastı. Barış'ın transferinin bir hafta içinde netlik kazanması bekleniyor.
KENAN VE KAAN DA İSTENİYOR
Trabzonspor'da ayrıca gurbetçi futbolcular Kenan Karaman ve Kaan Ayhan da isteğiyle gündemde olan diğer oyuncular. Hannover 96 takımında sol kanat, forvet arkası ve forvet oynayan Kenan Karaman, aynı zamanda Türkiye U21 Milli Takımı'nda da yer alıyor. Güçlü fizik yapısının yanında, teknik becerilerinin iyi seviyede olması, skora katkı yapması bu futbolcuyu öne çıkarırken, şartların zorlanacağı belirtiliyor. Kenan'ın sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması Trabzonspor'un en büyük avantajı.
TÜRKİYE'YE GELMEYE SICAK
Son dönemlerde A Milli Takım'da da forma giyen Fortuna Düseldorf'un genç savunma oyuncusu Kaan Ayhan için de sezon başında çalışma yapılmış ancak transfer gerçekleşmemişti. Sağbek ve stoper oynayabilen Kaan Ayhan'ın artık Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı, bu nedenle kendisiyle ilgili temasların hız kazandığı kaydedildi.
TrabzonAjans.com
Son Dakika › Spor › Trabzonspor'da Hedef 3 Yerli! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.