Trabzonspor, Erciyes'i Ağırlıyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Erciyes'i Ağırlıyor

Trabzonspor, Erciyes\'i Ağırlıyor

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Trabzonspor evinde Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.

01.12.2013 11:16

Avrupa'da fırtına gibi esen Trabzonspor lige dönüyor. Hafta içi Avrupa Ligi'ndeki grubundan çıkmayı garantileyen bordo-mavililer, lige oldukça sancılı bir başlangıç yapan ancak son 2 maçını kanarak yükselişe geçen Kayseri Erciyesspor'u konuk ediyor.

Galatasaray, Kasımpaşa karşısında...

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 15: 30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını İsmail Şencan ile Ceyhun Sesigüzel yapacak. Ali Saygın Ögel'in dördüncü hakem olarak görev yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Serkan Tokat ile Özkan Çeliker…

Son maçında evinde Eskişehirspor'u konuk eden ve sahadan Henrique'nin tek golüyle 1-0 üstün ayrılan Trabzonspor, Avrupa'daki başarısını lige yansıtmak istiyor. Bu sezon evinde çıktığı 6 maçtan 16 puan çıkartarak mükemmele yakın bir performans sergilerken, yine evinde çıkacağı bu maçı kazanarak zirve ile arasındaki puan farkını kapatmasını sağlayacak yeni bir seri yakalamanın peşinde…

Üst üste aldığı 4 mağlubiyet sonrası ligin dibine demirleyen Kayseri Erciyesspor ise son 2 maçtan çıkardığı galibiyetlerle kendisine geldi. Bu sezon deplasmanda sadece Elazığspor'u yenebilen lacivert-siyahlılar, son 2 maçın moraliyle Trabzonspor'a sürpriz yapıp, ilk yenilgisini tattırmak istiyor.

Trabzonspor ile Kayseri Erciyesspor arasında şu ana kadar oynanan 4 karşılaşmada bordo-mavililer iki galibiyet elde etmiş ve bir maç da berabere bitmişti. Kayseri temsilcisi ise tek galibiyetini 2005-2006 sezonunun ikinci yarısında evinde 1-0'lık skorla almıştı.

Trabzonspor'un Erciyesspor karşısına Onur, Zeki, Mustafa, Bamba, Kadir, Colman, Zokora, Olcan, Soner, Malouda ve Henrique ilk 11'i ile çıkması beklenirken, konuk ekibin sahada Jorgacevic, Cem, Numan, Fazlı, Emre Öztürk, Traore, Mandjeck, Yasin, Murat, Azofeifa ve Vleminckx'ten oluşan kadrosu ile çıkması öngörülüyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor, Erciyes'i Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement