Trabzonspor-Eskişehirspor Notları - Son Dakika
Spor

Trabzonspor-Eskişehirspor Notları

Trabzonspor-Eskişehirspor Notları

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, sürpriz bir şekilde Celustka'yı yedek kulübesine çekerek Glowacki'ye 11'de şans tanıdı.

25.01.2012 17:55

Güneş'ten SÜRPRİZ DEĞİŞİM

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, sürpriz bir şekilde Celustka'yı yedek kulübesine çekerek Glowacki'ye 11'de şans tanıdı. Sezon başından itibaren vazgeçilmezleri arasında yer alan Celustka'yı bu kez kulübeye çeken tecrübeli teknik adam beklentilerin aksine Aykut Akgün'ü de 11'de tuttu.

Eskişehir'DEN 2 OTOBÜS TARAFTAR GELDİ

Bu arada Eskişehirsporlu taraftarlar da Trabzonspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Eskişehir'den 2 otobüsle Trabzon'a gelen kırmızı – siyahlı taraftarlar geniş güvenlik önlemleri altında stada alındı. Bordo – mavili taraftarlar da maça yoğun ilgi göstererek tribünlerin çok büyük bölümünü doldurdu.

BAŞKAN ŞENER Ankara'YA GİTTİ

Eskişehirspor maçı öncesi Trabzon'a gelerek Asbaşkan Nevzat Şakar'ı evinde ziyaret eden Başkan Sadri Şener, maça kalmadan Ankara'ya gitti. Başkan Sadri Şener'in burada bir takım görüşmeler yapacağı ve ardından yarın yapılacak olan TFF Olağanüstü Genel Kurulu'na geçeceği öğrenildi.

YES (TM-) (Fotoğraflı)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor-Eskişehirspor Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement