Trabzonspor, Galatasaray maçı için İstanbul'a gitti - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Galatasaray maçı için İstanbul'a gitti

Trabzonspor, Galatasaray maçı için İstanbul\'a gitti

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray ile yapacağı maç için özel bir uçakla İstanbul'a gitti. Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde yapılan antrenmanın ardından futbolcular ve teknik heyet İstanbul'a hareket etti. Yeni transfer Rayyan Baniya da kafilede yer aldı. Trabzon Havalimanı'nda taraftarlar takıma sevgi gösterisinde bulundu. Maç için Trabzonspor kafilesinde birçok futbolcu yer alıyor.

18.08.2023 17:17

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de yarın Galatasaray ile yapacağı maç için İstanbul'a gitti.

Bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Nenad Bjelica yönetimindeki antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı.

Taraftarlar, maçın oynanacağı İstanbul'a gitmek üzere Trabzon Havalimanı'na gelen takımı sevgi gösterileriyle karşıladı.

Oyuncular, kendilerine ilgi gösteren bordo-mavili taraftarlar için forma imzalayıp fotoğraf çektirdikten sonra uçakla İstanbul'a hareket etti.

Kafilede, Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Onuralp Çevikkan, Stefano Denswil, Rayyan Baniya, Jens Stryger Larsen, Eren Elmalı, Arif Boşluk, Ali Şahin Yılmaz, Filip Benkovic, Mehmet Can Aydın, Dimitrios Kourbelis, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Doğucan Haspolat, Enis Bardhi, Kerem Şen, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Trezeguet, Umut Bozok, Maxi Gomez ve Enis Destan bulunuyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Galatasaray maçı için İstanbul'a gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement