Abdülkadir Ömür: "Türkiye tarihinin en erken şampiyonu olmak istiyoruz" - Son Dakika
Spor

Abdülkadir Ömür: "Türkiye tarihinin en erken şampiyonu olmak istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 4-2 yenen Trabzonspor'da 2 gol kaydeden Abdülkadir Ömür, Türkiye tarihinin en erken şampiyonu olmak istediklerini söyledi.

12.03.2022 22:32  Güncelleme: 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 4-2 yenen Trabzonspor'da 2 gol kaydeden Abdülkadir Ömür, Türkiye tarihinin en erken şampiyonu olmak istediklerini söyledi.

Abdülkadir Ömür, maçın ardından yaptığı açıklamada, bu sene büyük hedeflerle yola çıktıklarını belirterek, "Şampiyon olmamıza az kaldı. Şampiyonluğun bu maçlardan geçtiğini biliyorduk. Geri sayıma başladık. Çok iyi bir ortamımız var. Özellikle içerideki maçlarda çok farklı hücum oyunu ortaya koyuyoruz. Geçen hafta kazanamadığımız için üzgündük. Bu hafta onu telafi etmek istiyorduk." dedi.

Devreye 2-2 beraberlikle girdiklerini dile getiren Abdülkadir Ömür, ikinci yarı oyuncu değişiklikleriyle daha hücuma yönelik bir oyun ortaya koyduklarını ve kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Abdülkadir Ömür, 15 yaşında Trabzonspor'a profesyonel olarak imza attığını kaydederek, şöyle devam etti:

"İlk röportajımda Trabzonspor formasıyla tabii ki 'Herkes şampiyonluk yaşamak ister. Burada doğan her çocuğun hayalidir. Trabzonspor alt yapısında forma giymiş, genç yaşta A takıma çıkan oyuncular için ayrı bir heyecan, tutkudur.' demiştim. Bunun hayaliyle yaşamıştık. İki kez sakatlandığımda da röportajımda söylemiştim. Şampiyonluk bizim için vazgeçilmez bir duyguydu. İki kupa kazandık, tek kupayı lig şampiyonluğunu kazanamadık. Genç oyuncular olarak bunun için çok çalıştık, elimizden gelen her şeyi yaptık. Bu sene de onun meyvesini alıyoruz."

"Türkiye tarihinin en erken şampiyonu olmak istiyoruz." diyen genç oyuncu, "Bunun için çok az bir süre kaldı. Şampiyonluğu erken garantilesek bile hiçbir zaman durmayacağımız ve geri kalan maçlarımızı kazanmak isteyeceğiz. Bizim için apayrı bir hikaye olacak. Benim için, Uğurcan (Çakır) için, Ahmetcan (Kaplan) gibi altyapıdan yeni çıkan oyuncular için ayrı bir hikaye olacak. Biz bunun içine kendi adımızı yazdırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Ömür, başka kulüpler tarafından izlendiğine yönelik soru üzerine, "Beni takip eden takımlar olabilir. Şu an tamamen amacımız şampiyon olabilmek. Sezon devam ediyor. Tek bir amacımız var. Çift kulvarda devam ediyoruz. Önceliğimiz sezonun bitmesi ve şampiyonluk kupasını kaldırmak." değerlendirmesinde bulundu.

Abdülkadir Ömür: "Türkiye tarihinin en erken şampiyonu olmak istiyoruz"
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Abdülkadir Ömür: 'Türkiye tarihinin en erken şampiyonu olmak istiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement