Trabzonspor, İkinci Yarıya 3 Puanla Başlamak İstiyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, İkinci Yarıya 3 Puanla Başlamak İstiyor

Trabzonspor, İkinci Yarıya 3 Puanla Başlamak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 4 eksikle Bursa'ya gitti.

16.01.2016 12:02

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 4 eksikle Bursa'ya gitti.

HEDEF İYİ BAŞLANGIÇ

Ligin ilk iki maçında Bursaspor ve Beşiktaş'ı mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan ancak daha sonra düşüşe geçerek devreyi lider Beşiktaş'ın 17 puan gerisinde, 24 puanla 9'uncu sırada tamamlayan Trabzonspor, Bursaspor'u mağlup ederek ikinci yarıya moralli başlamak istiyor.

4 EKSİK

Bordo mavililerde cezalı olan Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan'ın yanı sıra sakatlığı süren Salih Dursun ile teknik direktör Sadi Tekelioğlu tarafından kadroya alınmayan Alper Uludağ ve Douglas Franco Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek. Bu isimlerin yokluğunda Tekelioğlu'nun defansta Aykut Demir'in partneri olarak Mbia'ya görev vermesi, sol kanatta da Musa Nizam'ı sahaya sürmesi bekleniyor.

Trabzonspor, sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Bordo mavililer saat 11.10'da kalkan tarifeli uçakla Bursa Yenişehir Havalimanı'na hareket etti. Havalimanında taraftarlarla fotoğraf çektiren futbolcular, forma da imzaladı.

PİLOT TAKIMA İKİ TAKVİYE

Trabzonspor'da genç kaleci Uğurcan Çakır ve takımda fazla forma şansı bulamayan Fatih Atik'in ligin ikinci yarısında pilot takım 1461 Trabzon'a kiralanacağı belirtildi.

BURSASPOR İLE 80'İNCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Bursaspor, yarın yapacakları maç ile birlikte ligde 80'inci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 79 lig maçında, bordo mavililerin galibiyetlerde 40-10 üstünlüğü bulunuyor. 29 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu karşılaşmalarda 118 gol atarken kalesinde 59 gol gördü. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, İkinci Yarıya 3 Puanla Başlamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement