Trabzonspor, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzonspor, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Trabzonspor, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında evinde MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde antrenman gerçekleştirildi. Sakatlıkları devam eden Dorukhan Toköz ve Edin Visca takımdan ayrı çalıştı. Yarın çift antrenman yapılacak.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında evinde MKE Ankaragücü ile 8 Mayıs Pazartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenman teknik ısınmayla başladı.

Kuvvet çalışmasıyla devam eden antrenman, koordinasyon pas çalışması ile tamamlandı.

Bordo-mavili takımın, ligin 32. haftasında deplasmanda Arabam.com Konyaspor ile yaptığı maçta süre almayan oyuncular ise tamamlama antrenmanı gerçekleştirdi.

Öte yandan sakatlıkları devam eden Dorukhan Toköz ve Edin Visca takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Trabzonspor yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: AA