Trabzonspor Taraftarları İstanbul'da Buluşuyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzonspor Taraftarları İstanbul'da Buluşuyor

Trabzonspor Taraftarları İstanbul\'da Buluşuyor
04.08.2023 18:15

Trabzonspor'un 56. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İstanbul'da düzenlenecek olan 'Trabzonspor için 1 meşale de sen yak' etkinliği, 6 Ağustos Pazar günü Sütlüce Nuri Killigil Parkı sahilinde gerçekleştirilecek. Programda horon ve kemençe performanslarının yanı sıra birçok sanatçı ve folklor ekibi de sahne alacak. Ayrıca TS Club standı ve Kızılay'ın mobil aracı da etkinlik alanında yer alacak.

Trabzonspor taraftarları, kulübün 56. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İstanbul'da bir araya gelecek.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Trabzonspor'un kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İstanbul'da geleneksel hale getirilen, "Trabzonspor için 1 meşale de sen yak" etkinliğinin 6 Ağustos Pazar günü Sütlüce Nuri Killigil Parkı sahilinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Programın, 14.00-23.00 saatleri arasında gerçekleştirileceği vurgulanan açıklamada, "Organizasyonda horon ve kemençe performanslarının yanı sıra Özkan Meydan, Seren Uzun, Allame, Yasin Aydın, Sinan Yılmaz, Uğur Albayrak, Hami Bakan, Hilmi Yerekaban, Furkan ve İlyas Derya ile Hasan Tiryaki folklor ekibi de sahne alacak. TS Club standı ve kan bağışında bulunmak isteyenler için Kızılay'ın mobil aracı da etkinlik alanında hazır olacak. Tüm taraftarlarımızı pazar günü Sütlüce'ye bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor Taraftarları İstanbul'da Buluşuyor - Son Dakika


Advertisement