Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantep'i deplasmanda yenerek kazanmayı alışkanlık haline getirmek istediklerini söyledi.
Oyuncularına hafta içerisinde rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulunan Yanal, rakibin bireysel olarak yetenekli oyunculara sahip olduğunu da vurguladı.
Yanal, "Biz kazanmak için gerekeni yapacağız. Puan durumunda üstümüzde yer alan rakiplerimizin de puan kaybetmesi durumunda yarışın içerisinde daha da iddialı olabileceğimizi herkes görecek" dedi.
Son Dakika › Spor › Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal, Oyuncularını Rehavete Girmeme Konusunda Uyardı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.