Trabzonspor'un açtığı pankarta Fenerbahçe'den cevap geldi! Taraftardan yorum yağdı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un açtığı pankarta Fenerbahçe'den cevap geldi! Taraftardan yorum yağdı

Trabzonspor\'un açtığı pankarta Fenerbahçe\'den cevap geldi! Taraftardan yorum yağdı

Fenerbahçe, Trabzonspor Genel Kurulu'nda açılan "2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor" pankartına sosyal medyadan yanıt verdi. Şampiyonluk kupasını paylaşan sarı-lacivertliler, "Değişmez, yorumlanamaz, tartışmaya açılamaz bir gerçeği 'herkesin anlayacağı şekilde' bir kez daha hatırlatıyoruz: "2010-11 Şampiyonu Fenerbahçe'dir!" ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli taraftarlar paylaşıma büyük ilgi gösterirken binlerce kişi yorum yaptı.

04.12.2021 19:18  Güncelleme: 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Genel Kurulu'nda açılan "2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor" pankartına, Fenerbahçe'den cevap gecikmedi.

2010-11 ŞAMPİYONU FENERBAHÇE'DİR

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Değişmez, yorumlanamaz, tartışmaya açılamaz bir gerçeği 'herkesin anlayacağı şekilde' bir kez daha hatırlatıyoruz: "2010-11 Şampiyonu Fenerbahçe'dir!"" ifadeleri kullanıldı. Fenerbahçe taraftarları, bu paylaşımın altına kısa sürede binlerce yorum yazdı.

Trabzonspor'un açtığı pankarta Fenerbahçe'den jet hızında yanıt! Taraftardan yorum yağdı

Son Dakika Spor Trabzonspor'un açtığı pankarta Fenerbahçe'den cevap geldi! Taraftardan yorum yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • recep altıntaş: Tarih Trabzonsporun şampiyonluğunu nasıl elinden aldılar yazacak.Fenerbahçe şike yapmadiysa neden Avrupa kupalarından men edildi.Kupa Siyasetçilerin elinde ama bu kupayı vermiyorlar.bu siyasetçilerin kim olduğunu yazmama gerek yoktur.Trabzonlu herkes biliyor ki bu siyasetçilerin bir gece yarısı aldığı kararla kupası elinden alındı.Aziz yıldırım kurtarıldı. 0 0 Yanıtla
  • Mehmet Konak: Şampiyon fenerbahce 0 0 Yanıtla

Advertisement