Trabzonspor'un Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Trabzonspor\'un Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Trabzonspor'un 2013-2014 sezonunda giyeceği yeni sezon formaları bugün tanıtıldı.

16.07.2013 15:22

Trabzonspor'un 2013-2014 sezonunda giyeceği yeni sezon formaları bugün tanıtıldı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen tanıtım töreninde konuşan TS Club'tan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Terzi, yeni sezonda yeni formalarıyla büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Klasik, alternatif ve beyaz forma olarak 3 farklı tip hazırlanan yeni sezon formalarını Aykut Demir, Giray Kaçar, Emre Güral, Colman, Alanzinho, Adrian, Abdülkadir, kaleciler Tolga ve Onur, Aykut Akgün, Yusuf Erdoğan, Henrique, Soner ve Olcan Adın tanıttı.

Yeni sezon formalarının Dri-Fit teknolojisi ve geri dönüşümlü pet şişelerden üretildiği bildirildi. Bir formada ortalama 13 geri dönüşümlü pet şişenin kullanıldığı açıklandı. Forma tanıtımı sırasında Aykut Demir, formaların uğuruna inanmadığını belirterek, "Bordo mavili forma her şeye bedel" dedi. Alanzinho ise beyaz formayı çok beğendiğini söylerken, Adrian formaların çok hafif olmasının güzel olduğunu söyledi.

EMRE: "GEÇEN SEZON TECRÜBE KAZANDIM"

Tanıtım töreninin ardından Aykut Akgün ve Emre Güral açıklamalarda bulundu. Emre, Davraz kampında yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını belirterek şöyle dedi:

"Aklımızda geçen seneden Videoton maçı var. Camia o maçı unutmadı. Şimdi yüzde 100 hazırız. İnşallah bu turu da, bir daha ki turu da geçer ve gruplara kalırız. Takımda sürekli olarak bir forvet sıkıntısı olduğu söyleniyor. Bize, yani var olan forvetlere güvenilirse, çok iş yapacağımızı düşünüyorum. Yeni sezona çok iyi hazırlanmaya çalıştım. Geçen seneye olumsuz olarak bakmıyorum, aksine çok tecrübe kazandım. Bu sene daha fazla oynayıp, daha fazla dakika sahada kalıp bana güvenenlere gollerle cevap vermek istiyorum. İnşallah daha çok oynarım. İnşallah bu sene benim için çıkış olur."

"HOCAMIZ KALPTEN İNANARAK HERŞEYİ YAPIYOR"

Emre, sezonu erken açmalarının normal olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

"İki hafta Davraz kampında hazırlık yaptık. 2 hafta olmasına rağmen kendimi çok iyi hissediyorum. İnşallah Allah yüzümüze güler ve Derry City maçını iyi bir şekilde geçirip deplasmana çok avantajlı bir şekilde gideriz."

Teknik direktörleri Mustafa Akçay'ın çok farklı bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Emre, şöyle devam etti:

"Ben daha önce böyle antrenör görmedim. Çok değişik yöntemleri var. Kalpten inanarak her şeyi yapıyor. Bu bizi etkiliyor. Bir şey anlattığı veya gösterdiği zaman onun gözlerinde ışığı görüyoruz. Haliyle de bundan etkileniyoruz. Onun başarılı olmasını istiyoruz. Yüzünü kara çıkarmamalıyız. Trabzon'un çocuğu o da. Bu sezon inşallah onun ve Trabzonspor için her şey güzel şekilde sürer."

AYKUT: "DEPLASMANDA AVANTAJLI SKOR İSTİYORUZ"

Aykut Akgün ise perşembe günü Derry City ile çok önemli bir maça çıkacaklarını anlatırken şöyle konuştu:

"Şans verilirse perşembe günü oynamak istiyorum. Yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Anca bu maç, bizim için çok önemli. İyi hazırlandık ve şu an için dinlenmeye geçtik, diyebiliriz. Yani ilk maç nasıl başlarsa arkasından her şey daha güzel gelecek. Umarım perşembe günü sahadan iyi bir sonuçla ayrılır ve deplasmandaki Derry City maçı için avantajlı bir skor yakalarız. Kampa erken gitmemiz bence bir avantaj. Davraz'da antrenman dışında bir şey yapmadık. Arkadaşlık üst düzeydi. Güzel zaman geçirdik. Bunu da saha yansıtırsak iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

"CESUR BİR TEKNİK ADAM"

Teknik ekibin Derry City takımını kendilerine çok iyi anlattığını belirten Aykut, "Kalite olarak bakarsak biz daha üst düzeyiz. Ancak bu futbol ve hiçbir zaman rakibi küçümsememek lazım. Geçen sene bir örneğini yaşadık. Derry City iyi kapanan ve takım olarak iyi oynayan bir takım. Herkes topun arkasına geçiyor. Kontra atağı bekliyorlar. Top bizdeyken bile defansı düşünmemiz gerek. Maçı iyi analiz ettik. Bu iki gün maçı düşünerek geçireceğiz" diye konuştu. Mustafa Akçay ile başarılı olacaklarını da ifade eden Aygün, bu konuda şöyle dedi:

"Mustafa hocamız, çok cesur bir teknik adam. Saha içerisinde yaşlısı genci fark etmiyor. Kim koşup mücadele ediyorsa formayı ona verecektir. Lig başlayınca herkes görecek bunu. Hocamızın için de yeni yönetim için de biz futbolcular içinde umarım perşembe günü iyi bir sonuçla güzel bir başlangıç yaparız." - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement