Trabzonspor'un Yeni Transferi Marc Janko Maç Kadrosuna Alındı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Yeni Transferi Marc Janko Maç Kadrosuna Alındı

Trabzonspor\'un Yeni Transferi Marc Janko Maç Kadrosuna Alındı

Spor Toto Süper Ligi'nin 3.haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Gaziantep'e gitti.

01.09.2012 18:09

Spor Toto Süper Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Gaziantep'e gitti. Teknik direktör Şenol Güneş yeni transfer Marc Janko'yu 18 kişilik maç kadrosuna aldı.

Spor Toto Süper Ligi'nin 3'üncü haftasında Gaziantepspor ile mücadele edecek olan Trabzonspor, bugün Türk Hava Yollarına (THY) ait uçakla ile saat 16: 30 sıralarında maçın oynanacağı Gaziantep'e gitti. Bordo-mavili takımın 18 kişilik kadrosunda yeni transfer Marc Janko da yer alırken, sakatlıkları bulunan Giray Kaçar ve Olcan adın kafilede yer almadı. Adrian, Colman, Vittek, Marek Cech, Aykut Akgün, Emre Güral ve Zeki Ayvaz kadroya dahil edilmedi. Trabzonspor'un, Trabzon'a getirdiği Emerson'da takım kafilesinde yer almadı.

Havalimanında takım kaptanı Tolga Zengin ve yeni transfer Janko'ya taraftarlar sevgi gösterilerinde bulunurken, takımda ki diğer futbolculara ise başarılar diledi.

MUHTEMEL İLK 11

Trabzonspor yarın oynanacak olan Gaziantepspor karşılaşmasına şu muhtelem ilk 11 ile çıkması bekleniyor. Tolga, Serkan, Mustafa, Sol Bamba, Celustka, Zokora, Soner, Sapara, Volkan, Yasin ve

Henrigue şeklinde çıkması bekleniyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Yeni Transferi Marc Janko Maç Kadrosuna Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement