Trabzonsporlu Taraftardan Burak'a: "Bozma Moralini - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzonsporlu Taraftardan Burak'a: "Bozma Moralini

Trabzonsporlu Taraftardan Burak\'a: "Bozma Moralini
20.03.2012 16:36

Trabzonspor, Türkiye Kupası 4'üncü turunda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı için bugün tesislerinde yaptığı çalışmadan sonra Antalya'ya gitti.

Trabzonspor, Türkiye Kupası 4'üncü turunda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı için bugün tesislerinde yaptığı çalışmadan sonra Antalya'ya gitti.

Teknik direktör Şenol Güneş, 20 futbolcunun yer aldığı kafileye sakatlıkları bulunan Glowacki, Vittek, Sercan Kaya ve Brozek'in yanı sıra Tayfun, Bora Sevim ve Barış Özbek'i dahil etmedi. Sakatlığı nedeniyle oynama şansı az olan Olcan ise Antalya'ya götürüldü. Güneş'in Olcan'ı maç kadrosuna alacağı ve ihtiyaç duyulması halinde sahaya süreceği belirtildi.

TARAFTARDAN DESTEK

THY'nin özel uçağıyla Antalya'ya gitmek üzere Trabzon Havalimanı'na gelen bordo - mavili kafileye, havaalanı çalışanları ve taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Futbolcularla fotoğraf çektirmek için yarışan taraftarlar, 2 haftadır penaltı kaçıran ve gol atamayan Burak Yılmaz'a da, "Bozma moralini" diye destel oldular.

Trabzonspor kafilesi, saat 16.10'da Antalya'ya hareket etti. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Taraftardan Burak'a: 'Bozma Moralini - Son Dakika


Advertisement