Tuğçe Canıtez: Emeklerimizin Karşılığını Alacağız - Son Dakika
Spor

Tuğçe Canıtez: Emeklerimizin Karşılığını Alacağız

Tuğçe Canıtez: Emeklerimizin Karşılığını Alacağız

Milli basketbolcu Tuğçe Canıtez, "Çok çalışıyoruz ve çok da yoruluyoruz ama inşallah bu emeklerimizin karşılığını İspanya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda en iyi şekilde alacağız" dedi.

15.08.2018 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Tuğçe  Canıtez ve Ayşe Cora, 22-30 Eylül'de İspanya'da düzenlenecek FIBA Dünya Kupası'na  hazır şekilde gideceklerini bildirdi.
Türkiye Basketbol Federasyonunun internet sitesinde açıklamaları yer  alan milli basketbolculardan Tuğçe Canıtez, Slovenya'nın Kranjska Gora şehrinde  gerçekleştirilen kampta çok iyi çalıştıklarını ve emeklerinin karşılığını almak  istediklerini belirtti.
Dünya Kupası'nda hedeflerine ulaşabilmek için yoğun bir kamp süreci  geçirdiklerini aktaran Tuğçe, "Kamp dönemine iyi bir şekilde başladık.  Slovenya'da bizim için yoğun ve güzel bir kamp dönemi oluyor. Çok çalışıyoruz ve  çok da yoruluyoruz ama inşallah bu emeklerimizin karşılığını İspanya'da  düzenlenecek Dünya Kupası'nda en iyi şekilde alacağız." ifadelerini kullandı.
Turnuvada karşılaşacakları Avustralya, Arjantin ve Nijerya  takımlarıyla ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan 27 yaşındaki forvet, şu  görüşleri paylaştı:
"Grubumuzda oynayacağımız Avustralya karşılaşması bizim için en zorlu  maç olacak. Nijerya ve Arjantin ile de turnuva öncesi hazırlık maçlarında  karşılaşacağız. O rakiplerimizi de bu sayede tanımış olacağız. Grubumuzda  Avustralya ile oynayacağımız karşılaşmayı kazandıktan sonra yolumuzun açık  olduğunu düşünüyorum."
Ayşe Cora: "Ortam çok güzel ve iyi bir enerji var"
Milli basketbolcu Ayşe Cora ise ay-yıldızlı ekipteki ortamın çok güzel  olduğunu kaydetti. Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde sezonu tamamladıktan sonra yaklaşık  iki ay süreyle hem dinlenme hem de kendilerine zaman ayrıma şansı yakaladıklarını  anlatan Ayşe, "Hem sağlık hem de mental olarak çok iyi durumdayız. Takımdaki  ortam çok güzel ve iyi bir enerji var." şeklinde görüş belirtti.
Ay-yıldızlıların Dünya Kupası'nda karşılaşacağı Avustralya, Arjantin  ve Nijerya ile ilgili de değerlendirmede bulunan 25 yaşındaki oyun kurucu, şu  değerlendirmede bulundu: "Kağıt üzerinde en iddialı ve bize rakip olabilecek takım Avustralya  olarak gözüküyor ama Nijerya ve Arjantin'i de küçümseme hakkımız yok. Maçlara da  en iyi şekilde hazırlanmak zorundayız. Avustralya'yı yenip, Nijerya ve Arjantin'e  yenilirsek hiçbir anlamı olmaz. Üç maçı da kazanıp avantajlı bir şekilde çeyrek  finale kalmak istiyoruz."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Tuğçe Canıtez: Emeklerimizin Karşılığını Alacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement