Tumbakovic Pozvao 24 Fudbalera Za Meceve Protiv Kazahstana İ Rumunije - Son Dakika
Spor

Tumbakovic Pozvao 24 Fudbalera Za Meceve Protiv Kazahstana İ Rumunije

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbakovic saopštio je spisak igraca na koje racuna za kvalifikacione meceve sa selekcijama Kazahstana i Rumunije, koji se igraju 1. septembra u Astani i tri dana kasnije u Podgorici, javlja Anadolu Agency (AA).

21.08.2017 16:16

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbakovic saopštio je spisak igraca na koje racuna za kvalifikacione meceve sa selekcijama Kazahstana i Rumunije, koji se igraju 1. septembra u Astani i tri dana kasnije u Podgorici, javlja Anadolu Agency (AA).

Na spisku su 24 igraca, a medu njima nema dugogodišnjeg kapitena Mirka Vucinica, koji je bez kluba, ali koji je bio u sastavu ekipe na prethodnim okupljanjima. Zbog nesuglasica sa selektorom, nema ni štopera Lila Marka Baše.

"Ovaj spisak predstavlja realnu sliku vrijednosti naših igraca. Proces selektiranja, koji traje gotovo dvije godine, rezultirao je formiranjem spiska igraca koji treba da odgovore svim takmicarskim zahtjevima stavljenim pred reprezentaciju. Ukupan broj igraca pozvanih za ovaj dvomec je takode rezultat tog procesa, pa je na spisku manji broj igraca nego što je bio slucaj u prethodnim utakmicama. Pozvani su igraci koji su u takmicarskom tonusu, uz nekoliko izuzetaka zbog potreba našeg tima, ali svi mogu da odgovore zahtjevima i naporima koji se ocekuju", rekao je selektor Tumbakovic.

Selektor je istakao da su oba meca koja ce crnogorska selekcija odigrati pocetkom septembra podjednako vazna.

"Pripremili smo program aktivnosti koji ce nam, kroz sedam treninga, omoguciti da se na najbolji moguci nacin pripremimo za dva veoma vazna duela koji nas ocekuju pocetkom mjeseca. Oba meca su podjednako vazna, ne pravimo ni najmanju razliku i moramo biti spremni i maksimalno motivisani kako bi ostali u rezultatskom tonusu", rekao je Tumbakovic.

Reprezentacija Crne Gore protiv Kazahstana igra 1. septembra na Astana areni u Astani od 18 casova po našem vremenu.

Tri dana kasnije, 4. septembra, „hrabri sokoli" ce u Podgorici odmjeriti snage sa najboljom selekcijom Rumunije.

Nakon pet kola, Crna Gora je druga u grupi, sa 10 bodova, koliko ima i Danska. Poljska je na prvom mjestu sa maksimalnih 15 bodova.

Rumunija i Armenija su osvojili po šest, Kazahstan dva.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Mladen Bozovic (Larisa), Milan Mijatovic (Buducnost) i Danijel Petkovic (Lorijen);

Odbrana: Stefan Savic (Atletiko Madrid), Filip Stojkovic (Crvena zvezda), Adam Marušic (Lacio), Nemanja Mijuškovic (Taraz), Elsad Zverotic (Sion), Emrah Klimenta (Sakramento), Zarko Tomaševic (Ostende) i Marko Simic (Pahtakor);

Vezni red: Marko Jankovic (Partizan), Nikola Vukcevic (Braga), Vukan Savicevic (Slovan Bratislava), Nebojša Kosovic (Partizan), Mirko Ivanic (BATE Borisov), Damir Kojaševic (Vardar), Vladimir Jovovic (Jablonec), Sead Hakšabanovic (Vest Hem) i Marko Vešovic (Rijeka);

Napad: Stevan Jovetic (Inter), Fatos Beciraj (Dinamo Moskva), Stefan Mugoša (Šerif) i Luka Dordevic (Arsenal Tula).

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tumbakovic Pozvao 24 Fudbalera Za Meceve Protiv Kazahstana İ Rumunije - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement