Tümer Metin Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi - Son Dakika
Spor

Tümer Metin Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

Tümer Metin Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

Eski milli futbolcu önceki gün yeni kız arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Metin, Sibel adlı kız arkadaşıyla ilgili soruya "2 haftadır görüşüyoruz. Henüz ilişki başlangıcı" cevabını verdi.

05.02.2016 08:44  Güncelleme: 08:46

Yayıncı kuruluşta Süper Lig'de oynanan maçları yorumlayan Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin esmi milli futbolcusu Tümer Metin, önceki gün yeni kız arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi.

GÖKHAN GÖNÜL'LE BULUŞTU

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Çift, aynı VIP minibüsten inip Happily Ever After'da kendilerini bekleyen Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'le buluştu.

"HENÜZ İLİŞKİ BAŞLANGICI"

Metin, Sibel adlı kız arkadaşıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi: "2 haftadır görüşüyoruz. Henüz ilişki başlangıcı, düzeyli bir flört. Arkadaşlarımla da tanıştırdım."


Son Dakika Spor Tümer Metin Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • izmir,li: kiz arkadas veya erkek arkadas tam anlamiyla avrupa kültürüdür,türk kültüründe binlerce yildir böyle birsey olmamistir,eski türkler evlenir ve o evlilk mezara kadar giderdi,kolay kolay bosanma olaylari olmazdi,cünkü onlar namusa cok deger verirlerdi,1923 ten sonra özgürlük nami altinda bir bakima devlet eliyle hiristiyanlastirma programi uygulamaya konuldu,maalesef 92 senede toplum taninmaz hale geldi,kabahat chp,nin ilk genelbaskanindadir. 13 8 Yanıtla
    gümmm: süper bir yorum,tam 10 puan. 7 3
  • bingöllü : yanında oturan caner de boşanınca iyi kilo almış:) 9 1 Yanıtla
  • Fenci: Yeni nesil erkeklere aşılanan boşanma ve flört aile hayatlarını mahvedecektir. 7 2 Yanıtla
  • Aykut: Şunuda ''adam'' yerine koyuyorsunuz ya, şaşılmayacak kadar saf bir toplumuz. Ne toptan anlar ne yorumdan ne konuşmadan ne dinlemeden! Birtane başarısı yok şu ülkede, yazık ya! 8 1 Yanıtla
  • AKŞAM OLSADA EVE GİTSEK: Kadın neci, nreliymiş 3 2 Yanıtla
  • End: Kı... Kı... Ağ.... Hale zamparalık peşinde zavallı Tümer 3 1 Yanıtla
  • xyz: çokta tınnnnnnn 1 2 Yanıtla

Advertisement