Turgutluspor Türkiye Kupasında Tur İçin Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Turgutluspor Türkiye Kupasında Tur İçin Hazırlanıyor

Turgutluspor Türkiye Kupasında Tur İçin Hazırlanıyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor'da öncelikli hedef Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda karşılaşacağı Belediye Bingölspor.

26.09.2012 15:59

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor'da öncelikli hedef Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda karşılaşacağı Belediye Bingölspor.

Bu maçla galibiyetle ve golle tanışmak isteyen kırmızı-siyahlı Ege temsilcisi bir alt ligde mücadele eden rakiplerini küçümsemeden, disiplinli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Rehavet uyarısında bulunan teknik direktör Koray Cinel, maçın oynanmadan kazanılamayacağını belirterek oyuncularını bu maçı küçümsememeleri adına önemli uyarılarda bulundu.

Turgutluspor Futbol Şube sorumlusu Ali Altınay yaptığı açıklamada, "Biz sezona öze dönüş projesiyle başladık. Genç ve yeni bir takımla yola çıktık puan kayıplarını tabiki bizi üzüyor ama öze dönmek genç bir ekiple yola çıkmak çok kolay olmuyor. Oyuncularımıza güvenimiz tam Turgutluspor kupa maçıyla birlikte çıkışa geçecektir" dedi.

Turgutluspor Ziraat Türkiye kupası 2. tur müsabakasında 3. Lig temsilcisi Belediye Bingölspor ile yarın saat 14.30'da, Turgutlu 7 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılarda iki maçlık kırmızı kart cezası Pendikspor karşılamasıyla son bulan Kaptan Raşit'in, ilk 11'de yerini alması beklenirken, sakat olan kaleci Emrehan, Bahadır ve Tunay kadroda yerini alamayacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turgutluspor Türkiye Kupasında Tur İçin Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement