Turkısh Aırlınes Challenge 15 Mayıs'ta Antalya'da Başlayacak - Son Dakika
Spor

Turkısh Aırlınes Challenge 15 Mayıs'ta Antalya'da Başlayacak

Turkısh Aırlınes Challenge 15 Mayıs\'ta Antalya\'da Başlayacak

Turkish Airlines Challenge 15 Mayıs’ta Antalya’da başlayacak.

13.05.2014 16:15

Turkish Airlines Challenge 15 Mayıs'ta Antalya'da başlayacak.

15-18 Mayıs tarihlerinde dört yıl aradan sonra düzenlenecek olan European Tour'un önemli organizasyonlarından Challenge Tour Belek'te dünyanın 20 farklı ülkesinden 156 oyuncuyu bir araya getirecek. National Golf Kulübü'nde oynanacak Turkish Airlines Challenge, 4 gün süresince toplamda 72 çukur oynanacak ve dağıtılacak ödülün tutarı ise 175.000 Euro olacak. Üç gün antrenman yapacak olan golfçüler, 15 Mayıs itibariyle dört gün boyunca mücadele edecek.

2014 yılından sonra 2015 ve 2016 yıllarında da Türkiye'de düzenlenmek üzere European Tour takviminde yer alacak olan Turkish Airlines Challenge'in, sporculara, ülke tanıtımına ve Türk golfünün gelişimine büyük katkılar sağlayacağı bildirilirken, izleyiciye açık olan turnuvanın Belek National Golf Kulübü'nde Perşembe günü itibariyle takip edilebileceği kaydedildi.

Challenge Tour'da her yıl yaklaşık 200 civarında profesyonel golfçünün mücadele ettiği, yıl sonunda genel klasmanda ilk 20'ye giren sporcuların takip eden sene içerisinde European Tour'da (Main Tour) mücadele etme hakkını elde ettikleri bildirildi.

2014 yılında Türkiye dahil 22 ülkede oynanacak olan Challenge Tour'da dağıtılacak toplam para ödülünün 6 milyon Euro civarında olacağı açıklandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turkısh Aırlınes Challenge 15 Mayıs'ta Antalya'da Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement