Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Erdenay Açıklaması - Son Dakika
Spor

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Erdenay Açıklaması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antrenmandan görüntüler Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay'ın açıklamaları Birkan Batuk'un açıklamaları Sinan Güler'in açıklamaları Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Erdenay: "Yarına bütün konsantrasyonumuzu iyi oynayıp Fransa'yı yenmek üzerine kuruyoruz" Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, Filipinler'deki 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Basketbol Elemeleri'nde yarın oynayacakları Fransa maçını yenmek istediklerini bildirdi.

08.07.2016 20:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antrenmandan görüntüler

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay'ın açıklamaları

Birkan Batuk'un açıklamaları

Sinan Güler'in açıklamaları Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Erdenay:

"Yarına bütün konsantrasyonumuzu iyi oynayıp Fransa'yı yenmek üzerine kuruyoruz"

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, Filipinler'deki 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Basketbol Elemeleri'nde yarın oynayacakları Fransa maçını yenmek istediklerini bildirdi.

Erdenay, ay-yıldızlı ekibin Mall Of Asia Arena'daki antrenmanının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun zamandır bu tarz turnuvaların Eylül ayında oynandığını, ilk defa bu ay içine böyle bir organizasyonun düzenlendiğini hatırlattı.

Sezonu yeni tamamlamış oyuncular için bunun zor olduğunu kaydeden Erdenay, "İyi performans sergilemesek de yarı finale çıktık. Buradan tek takım çıkacak. Buranın favorisi de Fransa. Fransa ile erken veya sonra oynamak arasında fazla bir fark göremiyorum. Yarına bütün konsantrasyonumuzu iyi oynayıp Fransa'yı yenmek üzerine kuruyoruz." dedi.

A Milli Takım Kaptanı Sinan Güler de yarın Fransa'ya karşı tempolu ve mücadele ederek oynamaları gerektiğini belirterek, "Bu şekilde Fransa'yı kendi oyunundan çıkarak maçı kazanabiliriz. Kazanmak artık önemli, kaybeden eve dönecek, öyle durumdayız. Rio hedefine ulaşmak için şansımızı devam ettirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Birkan Batuk ise yarın ilk iki maçtan daha iyi bir oyun ortaya koymak istediklerini ifade ederek, "Savunma direncimizin iyi olduğunu düşünüyorum. Şutları sokarsak savunmamızı daha iyi seviyeye çıkarabiliriz. Ben yarın maçı kazanacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki antrenmana ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle tedavisi devam eden Cedi Osman'ın idmanda yer almadığı, belinde ağrı bulunan ve Senegal maçında iğne ile oynamak zorunda kalan Melih Mahmutoğlu takımdan ayrı çalıştığı bildirildi.

Öte yandan TBF Başkanı Harun Erdenay Manila'daki 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri maçlarını takip eden Türk gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Erdenay Açıklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Erdenay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement