Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi takımlarından Ceyhan Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, "Avrupa mücadele edeceksek mutlaka bunu hak etmemiz gerekir" dedi.

13.12.2012 14:30

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, "Avrupa mücadele edeceksek mutlaka bunu hak etmemiz gerekir" dedi.

Sözlü, Tarsus Belediyespor maçı öncesi Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, Genel Menajer Fatih Yücel ile birlikte takımın idmanı izledi.

Sözlü, idman sonu yaptığı açıklamada yaklaşık 12 yıldan bu yana Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele ettiklerini haütırlatarak, "Bu zamana kadar birçok yerli ve yabancı sporcular Ceyhan Belediyespor forması giymiştir. Bunların bazıları ferdi olarak çok iyi sporcular olmasına rağmen istediğimiz sonucu alamadığımız zamanlar olmuştur. Bunu hep takım olmaya bağlıyorum. Biz takım olarak oynadığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Başarı istiyorsak mutlaka ve

mutlaka bu başarıyı hep birlikte istememiz lazım. Yönetimin, taraftarın ve teknik ekibin başarı istemesi maalesef takıma başarı getirmiyor. Herkesin başarıda beninde payım olsun diye istemesi lazım" dedi.

Taraftarların Avrupa Kupalarında mücadele etmeleri yönünde istekleri olduğunu söyleyen Sözlü, "Gecen yıl ve daha önceki yıllarda da hedefimiz Avrupa Kupalarına katılmak diye demeçler vermiştik. Aslına bakarsanız Avrupa'da mücadele etmemiz yönünde teklifte geldi. Ama biz Avrupa mücadele edeceksek mutlaka bunu hak etmemiz gerekir. Hak ederek Avrupa Kupalarında mücadele ettiğimiz zaman daha istekli daha verimli olacağımız kanaatindeyim. Bunu istiyorsak hep birlikte istememiz lazım" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement