Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, 'Para Yüzme' sporcularıyla bir araya geldi - Son Dakika
Spor

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, 'Para Yüzme' sporcularıyla bir araya geldi

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, \'Para Yüzme\' sporcularıyla bir araya geldi

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, 'Para Yüzme' sporcuları Sevilay Öztürk ve Sümeyye Boyacı ile uluslararası yarışlardaki başarıları değerlendirmek ve yeni sezon için planlamaları ele almak amacıyla bir araya geldi. Sümeyye Boyacı 50 metre sırtüstü kategorisinde altın madalya kazanırken, Sevilay Öztürk ise gümüş madalya almıştı.

10.10.2023 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, 'Para Yüzme' sporcuları Sevilay Öztürk ve Sümeyye Boyacı ile bir araya geldi.

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, 'Para Yüzme' sporcuları Sevilay Öztürk ve Sümeyye Boyacı ile uluslararası yarışlardaki başarıları değerlendirmek ve yeni sezon için planlamaları ele almak amacıyla bir araya geldi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'ndan sosyal medyadan yaptıkları açıklamaya göre, Madeira Adası'nda devam eden organizasyonda, Sümeyye Boyacı 50 metre sırtüstü kategorisinde 41.58 saniyelik derecesi ile altın madalya kazanmıştı. Şampiyonada 50 metre sırtüstünde mücadele eden milli sporcu Sevilay Öztürk ise 44.45 saniyelik derecesiyle gümüş madalya almıştı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, 'Para Yüzme' sporcularıyla bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement