Tütüneker İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika
Spor

Tütüneker İlk Antrenmanına Çıktı

Tütüneker İlk Antrenmanına Çıktı

PTT 1.Lig takımlarından Torku Konyaspor ile anlaşan teknik direktör Uğur Tütüneker, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

29.11.2012 21:38

PTT 1. Lig takımlarından Torku Konyaspor ile anlaşan teknik direktör Uğur Tütüneker, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Hüsnü Özkara'nın Torku Konyaspor ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına getirilen Uğur Tütüneker yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Tütüneker, Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesi futbolcularla saha içinde bir süre görüştü. Bazı yöneticilerinde takip ettiği antrenman öncesi konuşan Uğur Tütüneker, hedefinin

ilk 6takım arasında kalarak Play-Off müsabakaları oynamaya hak kazanmak olduğunu söyledi. Tütüneker, "Her şey başarıyla güzel. Biz buraya bazı şeyleri başarmaya geldik. Dürüst olmak gerekir, bizim ilk hedefimiz ilk 6 takım içerisinde olarak Play-Off'u yakalamak. Ama futbolda hiçbir şey belli olmaz. Takımı tanıyalım ve devre arasına kadar 4 maçı da iyi sonuçlarla geçebilirsek çok daha iyi olacak. Devre arası güzel bir kamp dönemi ve birkaç takviyeyle Torku Konyaspor'u çok güzel yerlere getiririz diye düşünüyorum. Gittiğimiz takımlarda çok güzel şeyler oldu. 5 takımı direk Süper Lig'e çıkardık. Onun için kesinlikle hedefsiz bir yere gelmek istemiyorum. Kesinlikle hedefe kilitlenmemiz lazım" dedi.

PTT 1. Lig 14 hafta müsabakasında 1 Aralık Cumartesi günü iç sahada oynayacakları Karşıyaka maçına Konyalıları davet eden Tütüneker, tüm takımın morale ihtiyacı olduğunu ve bu maçı kazanarak moral bulmak istediklerini sözlerine ekledi.

Uğur Tütüneker'in yardımcı antrenörlüklerini Mert Korkmaz, Necati Uzun (Kaleci antrenörü) ve İbrahim Özdoğan (Performans ve analiz antrenörü) yapacak. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tütüneker İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement