Tuzla Cephesi: "Bir 3. Lig Takımının Neler..." - Son Dakika
Spor

Tuzla Cephesi: "Bir 3. Lig Takımının Neler..."

Tuzla Cephesi: "Bir 3. Lig Takımının Neler..."

Tuzlaspor cephesinde son 16'ya kalmanın bile büyük bir başarı olduğu ifade edildi.

12.02.2015 21:35

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Spor Toto 3. Lig takımı Tuzlaspor 'u deplasmanda 3-1 yenerek çeyrek finale yükselen PTT 1. Lig ekibi Manisaspor 'un teknik direktörü Dilaver Mutlu, çok mücadele ettikleri bir maçı kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Mutlu, bu maça kadar Tuzlaspor'un bu sezon ligde ve kupada sahasında hiç yenilgi yaşamadığını hatırlatarak, "Her şeyin bir ilki vardır. Çeyrek finale yükseldiğimiz için mutluyuz. Oyuncularım çok mücadele etti. Bu sahada nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık ve bu yüzden kazandık. Futbolcularım performanslarının üzerinde oynadı. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bizim için önemli olan lig" ifadelerini kullandı.

Tuzlaspor cephesi

Tuzlaspor Antrenörü Cemil Ayaz ise kupada ellerinden geleni yaparak iyi bir performans gösterdiklerini belirtti.

Hakeme itirazlarından dolayı maçın 77. dakikasında tribüne gönderilen teknik direktör Zafer Yiğit'in yerine basın toplantısına katılan Ayaz, bu karşılaşmaya dek 4 senedir sahalarında maç kaybetmediklerini dile getirerek, "Genç oyunculardan kurulu bir takımız. Stres faktörü vardı. Her zaman iyi oynayamıyorsunuz. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bir 3. Lig takımının neler yapabileceğini göstermiş olduk. Türkiye'ye iyi futbol seyrettirdik. Asıl amacımız lider olduğumuz gruptan 2. Lig'e çıkmak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Tuzla Cephesi: 'Bir 3. Lig Takımının Neler...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement